U sklopu resorta Hilton Rijeka Costabella otvoren je novi lounge bar pod nazivom Nebo, iza kojeg stoje chef Deni Srdoč i barmen Dimitrije Vasiljević, a na otvorenje su došle i brojne poznate osobe.

Galerija Mia Negovetić Mia Negovetić na otvaranju lounge bara u Rijeci Mia Negovetić u društvu prijateljice na otvorenju lounge bara +1 Blejzer i hlače brenda Zara

Među uzvanicima je bila i Mia Negovetić, talentirana 19-godišnja pjevačica koja je rođena u Rijeci i velik je ponos svojega grada.

U posljednje vrijeme svjedočimo njezinoj stilskoj promjeni imidža, koja je sasvim normalna za djevojku njezinih godina. Mia je iz predivne djevojčice stasala u pravu malu damu sa stavom, a to jasno pokazuje i svojom stilskom transformacijom.

Na ovo događanje došla je u odjevnoj kombinaciji u kojoj se najviše ističe odijelo brenda Zara. Mia je nosila hlače visokog struka opasane remenom i blejzer iz njihove prošlogodišnje kolekcije.

Slika nije dostupna Haljina? Ne, hvala! 15 odijela za svadbe, krizme i razne proslave već od 128 kuna

Ova dva komada kombinirala je sa štiklama u gotovo identičnoj nijansi plave boje te crnim topom. Crnim lakom ukrasila je nokte na nogama i jednoj ruci, a svoje izdanje zaokružila je efektnim komadima nakita. Mia je velika ljubiteljica piercinga, a tijelo je ukrasila i tetovažom.

Mia Negovetić Mia Negovetić (Foto: Goran Kovačić/Pixsell)

Dame koje nisu ljubiteljice haljina sigurno će odobriti ovo izdanje i one dobro znaju da je upravo odijelo sjajna alternativa haljinama. Već nekoliko godina traje pomamama za odijelima u upečatljivim bojama, ali ako niste obožavateljice jarkih boja, za sebe ćete sigurno pronaći i neko u neutralnoj nijansi poput ove koju je odabrala Mia.

Blejzer i hlače brenda Zara Blejzer i hlače brenda Zara (Foto: Zara)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju