Bijela kuća u jednoj je noći bila narančastim svjetlom obojana začarana utvrda u kojoj su uz Obamine vladali vještice i plesačice, a sve to za zadovoljstvo 2,000 okupljene dječice

U Noći vještica Bijela kuća u Washingtonu bar je nakratko prestala biti mjesto obilježeno protokolom i strogoćom i postalo začarano odredište za 2,000 djece.

Američki predsjednik Barack Obama i njegova supruga Michelle priredili su pravi show ispunjen hodajućim drvećem, fluorescentnim mrtvacima, plesačima u balonima te mnoštvom bundeva.

Prvi par Amerike inzistira na tome da su glavne zvijezde Noći vještica ipak bila djeca

Dok je predsjednik SAD-a svoju ležernost pokazao tek izostankom ozbiljnog odijela, Michelle se zamaskirala u ženu mačku. Sam predsjednik naravno nije propustio prokomentirati svoju suprugu izjavivši kako je bila jako uvjerljiva.

No, prvi par Amerike inzistira na tome da su glavne zvijezde ipak bila djeca koja su iz ruku najmoćnijih ljudi svoje zemlje dobili paketić slatkiša i kolačića.

Michelle Obama: Izaberite duhovitog, a ne bogatog

Michelle Obama najpoželjnije je lice s naslovnice

Narančastim svjetlom okupana Bijela kuća već je sutradan bila u svom uobičajenom ozračju, no slike pokazuju zašto su Obamini prozvani novom generacijom političkog para.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju