Adventski kalendari uglavnom u sebi kriju mala zadovoljstva, poput finih čokoladica ili kozmetičkih proizvoda, ali ujedno mogu biti i jako praktični, pogotovo ako se u njima nalaze ukrasi za bor.

Galerija Adventski kalendar, Primark, 17 funti (146 kuna) Adventski kalendar iz Primarka s Disney kuglicama za bor Adventski kalendar iz Primarka s Disney kuglicama za bor +0 Disney kuglice u Primarkovom adventskom kalendaru

Upravo takav adventski kalendar možete pronaći u Primarku. U pitanju je još jedna suradnja ovog brenda i Disneyja koja je urodila proizvodom idealnim za sve obožavatelje Disneyjevih likova.

Adventski kalendar, Primark, 17 funti (146 kuna) Adventski kalendar, Primark, 17 funti (146 kuna) (Foto: Primark)

Mickey i prijatelji: 25 dana kuglica naziv je adventskog kalendara čiji naziv sve govori. U njemu se nalazi 25 kuglica za bor s motivima Mickeyja Mousea, Minnie i ostalih animiranih prijatelja.

Hogwarts adventski kalendar Izašao je novi Harry Potter adventski kalendar u koji sami slažemo darove

Džin-tonik adventski kalendar brenda Wajos Ho, ho, živjeli! Adventski kalendar stvoren za najveće ljubiteljice džin-tonika

Znate, nisu svi adventski kalendari napunjeni čokoladom. Ako ove godine želite isprobati nešto drugačije, predlažemo vam ovaj jako poseban kalendar s Mickeyjem i Minnie Mouse. Otkrijte novu Disney kuglicu iza svakih vratašca, a onda dopustite djeci da ih stavljaju na drvce svaki dan, uključujući i na Božić, poručuju iz Primarka.

Naravno, nije ovo kalendar samo za male ljubitelje najpoznatijih animiranih likova na svijetu. I oni odrasli moći će uživati u radosti ukrašavanja s uistinu preslatkim kuglicama.

Disney kuglice u Primarkovom adventskom kalendaru Disney kuglice u Primarkovom adventskom kalendaru (Foto: Primark)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju