Mnogi već sad željno iščekuju Božić, a službeno odbrojavanje do jednog od najljepših dana u godini započinje s prvim danom došašća. Neki si to odbrojavanje dodatno vole uljepšati uz pomoć adventskog kalendara. Danas na tržištu uistinu postoji mnogo kalendara pa svatko može pronaći nešto za sebe ovisno o tome što voli, od kozmetičkih proizvoda do prehrambenih.

Na svoje će doći i ljubiteljice džin-tonika kojima bi se mogao svidjeti adventski kalendar njemačkog brenda Wajos specijaliziranog za alkoholna pića.

Oni su i ove godine na tržište izbacili kalendar u kojem se skriva sve što vam je potrebno za jedan savršen džin-tonik. Od klasičnih džinova do voćnih varijanti te pripadajućih tonika, u njemu ćete pronaći 24 mini bočice od 40 mililitara s raznovrsnim okusima.

Među njima je i specijalno limitirano izdanje božićnog džina s opojnim aromama cimeta, kardamoma i vanilije. Za obožavatelje osvježavajućih okusa tu je ljetni džin s okusom sočne naranče i začinjen notama ananasa.

Tu je i nekoliko vrsta tonika i sirupa za dodatak, poput onog od bosiljka, ružmarina i timijana - klasičnih okusa kojima volimo nadopuniti džin-tonik.

Cheesecake s džin-tonikm Bez pečenja: Recept za cheesecake s džin-tonikom stvoren... ma za svaku priliku!

Kupovina adventskog kalendara na stranici brenda nije moguća jer dostavljaju isključivo na područje Njemačke, ali zato ga možete naručiti u njihovoj trgovini na Amazon.de koja dostavlja i u Hrvatsku.

Džin-tonik adventski kalendar, 667 KN (88,50 EUR) Džin-tonik adventski kalendar, 667 KN (88,50 EUR) (Foto: Wajos)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju