Prvi mjesec 2024. godine je iza nas, a pred nama su već popisi beauty proizvoda koji su na početku nove godine zauzeli svoja mjesta na listama bestselera.

Među tim je proizvodima i jedno ulje za kosu koje već dugo ima vojsku obožavateljica, a činjenica da mu je u 2024. godini popularnost dodatno porasla možda bude razlog da ga i vi uvrstite u svoju rutinu.

Mielle Organics Rosemary Mint Scalp & Hair Strengthening Oil puni je naziv proizvoda koji se na mnogima stranicama nalazi na listama bestselera. Popularno ulje svoju je poziciju zadržalo i u novoj godini.

Mielle Organics Rosemary Mint Scalp & Hair Strengthening Oil , 13,25 eura Mielle Organics Rosemary Mint Scalp & Hair Strengthening Oil , 13,25 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Ovo organsko ulje za kosu sastoji se od intenzivne formule bogate hranjivim tvarima koja pomaže u rješavanju niza problema s kosom.

Pomoći će vam kod zadržavanja dužine, njege folikula dlake, zaglađivanja ispucalih vrhova, sprječavanja suhoće vlasišta.... Svestrano ulje pomaže kosi zahvaljujući više od 30 eteričnih ulja.

Može se koristiti za svakodnevnu njegu kose ili za specijalizirane tretmane vlasišta.

Koristi se tako da se mala količina ulja nanese na vlasište i umasira prstima te pročešlja do vrhova kose. Za njegu ispucalih vrhova ulje se nanosi na vrhove kose i nakon deset minuta djelovanja se ispere.

Cijena ulja koje je veliki hit i na TikToku je 13,25 eura.

Pogled na internetske recenzije dovoljan je da vam potvrdi popularnost ulja. Na Amazonu je ovaj proizvod ocijenjen više od 72 tisuće puta, a prosječna ocjena mu je 4,5/5.

Dio recenzija oduševljenih korisnica izdvojili smo u nastavku:

Kupila sam ovo ulje da mi pomogne s gubitkom kose nakon poroda i nevjerojatno je. Imam osjećaj da je izazvalo dodatni rast kose kakvu nikad nisam imala, čak ni prije bebe. Koristim ga dva puta tjedno u danima kada perem kosu. Ostavim da djeluje nekoliko sati, pročešljam i zatim operem.

Ovo ulje postalo je apsolutni favorit u mojoj svakodnevnoj rutini njege kose! Ovaj proizvod čini čuda u održavanju moje kose neodoljivo mekom i vidljivo zdravom.

Vidjela sam ulje na TikToku i odlučila mu dati priliku. Toliko sam zahvalna zbog toga što jesam jer ova stvar stvarno djeluje. Vjerujte mi, ja nikad ne pišem recenzije, ali ovo je ulje to zaslužilo.

  12 ulja za kosu zahvaljujući kojima će biti svilenkasta, sjajna i zdrava Žena nanosi ulje za kosu Nuxe Huile Prodigieuse Néroli čudesno suho ulje za lice, tijelo i kosu, 28,80 eura Leonor Greyl L'Huile De Ulje za kosu , 38 eura +9 L'Occitane intenzivno obnavljajuće ulje za kosu, 20,80 eura

Puderi za volumen koji odgovaraju svakom tipu kose, izdvojili smo ih osam za svačiji ukus Frizura Balea puder za volumen kose, 2,24 eura Schwarzkopf Taft puder za volumen kose, 4,37 eura +5 BioSilk Volumizing Therapy, 15,93 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju