Mila Kunis prisustvovala je dodjeli nagrada Breakthrough Prize 2018 održanoj u NASA-inu istraživačkom centru Ames

Galerija Mila Kunis na dodjeli nagrada Breakthrough Prize 2018+ - 4 Mila Kunis na dodjeli nagrada Breakthrough Prize 2018+ - 1 Mila Kunis na dodjeli nagrada Breakthrough Prize 2018+ - 2 +1 Ashton i Mila na dodjeli U Kaliforniji je održana dodjela nagrada Breakthrough Prize koju nazivaju i "Oscarima znanosti". Na dodjeli su odana priznanja osobama s najvećim ovogodišnjim dostignućima na području fizike, društvenim znanosti i matematike.

Nagrada se dodjeljuje od 2013. godine, a njezini su sponzori Mark Zuckerberg, Sergey Brin, Priscilla Chan, Pony Ma, Yuri i Julia Milner te Anne Wojcicki.

Mila Kunis zablistala je dodjeli nagrada.

Među prezenterima na ovogodišnjoj dodjeli bili su Ashton Kutcher i Mila Kunis, a lijepa 34-godišnjakinja očekivano je u potpunosti zasjenila svog 39-godišnjeg supruga.

Mila se pred fotografima pojavila u vrlo elegantnom izdanju. Voluminoznu suknju brenda Dolce & Gabbana kombinirala je s topom iste modne kuće te sa štiklama brenda Stuart Weitzman.

Ovom prilikom pokazala je kako se pametno kombiniraju senzualniji odjevni komadi poput njezina prozirnog topa. Poznate dame često uz takve komade odaberu i provokativniji donji dio pa je završni efekt pomalo neukusan, ali Mila je to vješto izbjegla odabirom damske suknje retrokroja i postigla efekt čiste elegancije.
Mila Kunis na dodjeli nagrada Breakthrough Prize 2018+ - 1 Mila Kunis na dodjeli nagrada Breakthrough Prize 2018 Foto: Getty Images

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju