Glumica Mila Kunis mnogo je puta dokazala da u slobodno vrijeme nema namjeru opterećivati se modom. Zbog toga mamu 4-godišnje Wyatt Isabelle i 2-godišnjeg Dimitrija Portwooda najčešće imamo priliku vidjeti u maksimalno ležernim odjevnim kombinacijama.

Galerija Mila Kunis Mila je za vožnju djece u vrtić odabrala jednostavnu kombinaciju Udobne gležnjače Mile Kunis +0 Mila preferira udobnu obuću za svakodnevne prigode

I dok mnoge druge slavne dame za odrađivanje svakodnevnih obaveza često "nabace" večernji make-up i glamuroznu odjeću kako ih fotografi ne bi ulovili u "običnom" izdanju. 35-godišnja Mila vjerna je trapericama i trenirkama koje kombinira s puloverima ili majicama.

Umjesto štikli od kojih se, na primjer, Sofia Vergara ne odvaja čak ni kada odlazi u trgovinu po namirnice, Mila redovito uskače u udobne modele cipela.

Udobne gležnjače Mile Kunis Udobne gležnjače Mile Kunis (Foto: Profimedia)

Među njima su i crne gležnjače u kojima je kćerkicu i sina odvela u vrtić. Ove jednostavne gležnjače s niskom potpeticom možda nisu model po posljednjoj modi, nemaju nikakav upečatljiv ukras ili popularnu teksturu, ali u njima je Mila poletna i brza, a njezina stopala sigurno ne "pate". Dobar odabir za slavnu glumicu kojoj je udobnost uvijek na prvom mjestu, a eksperimentiranje s trendovima ostavlja za crveni tepih.

Mila je za vožnju djece u vrtić odabrala jednostavnu kombinaciju Mila je za vožnju djece u vrtić odabrala jednostavnu kombinaciju (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju