U Los Angelesu je održana svjetska premijera akcijske komedije "The Spy Who Dumped Me" redateljice Sussane Fogel.

Galerija Mila na premijeri svog novog filma Mila Kunis i Kate McKinnon na premijeri filma Mila u haljini modne kuće Valentino +1 Dio ekipe filma The Spy Who Dumped Me Film prati dvije najbolje prijateljice Audrey i Morgan koje slučajno postanu dio komplicirane međunarodne urote, a glavne uloge povjerene su Kate McKinnon i Mili Kunis.

Obje dame stigle prisustvovale su premijeri u kinu Fox Village. Kate je bila odjevena u crni kombinezon, a Mila je zablistala u dugačkoj vatreno crvenoj haljini modne kuće Valentino.

Model haljine s ovakvim tipom dekoltea sjajno pristaje ženama poput Mile koje imaju manje grudi. Za dame s većim grudima takav dekolte može biti poprilično nespretan jer ga je teško kontrolirati i u svakom trenutku postoji mogućnost malog modnog neugodnjaka ako haljina ne ostane na svom mjestu.
Mila u haljini modne kuće Valentino Mila u haljini modne kuće Valentino (Foto: Guliver/CoverImages)
Nakon rođenja kćerkice Wyatt Isabelle 2014. godine, Mila se u jednoj televizijskoj emisiji našalila kako prvi put u životu mora nositi grudnjak jer su joj narasle grudi.

Ne znam kako se nositi s njima jer ih nikada nisam imala. Uvijek sam nosila odjeću za ravne cure i sada su tu odjednom grudi. Sada se moram drugačije odijevati. Za početak, moram nositi grudnjak. To je jedan potpuno novi eksperiment za mene, komentirala je.

U nastavku pogledajte trailer za film "The Spy Who Dumped Me".

 
Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju