Dok su se mnoge holivudske zvijezde uputile u Hrvatsku na ljetni odmor, Mila Kunis i Ashton Kutcher nisu otputovali tako daleko kako bi potražili malo osvježenja od velikih vrućina.

Galerija Ashton Kutcher i Mila Kunis na plaži Ashton Kutcher i Mila Kunis u Santi Barbari u društvu prijatelja Ashton Kutcher na plaži +0 Mila Kunis

Par koji sa svojom djecom inače živi u Los Angelesu u društvu prijatelja otišao je u 150 kilometara udaljen Santu Barbaru, poznato kalifornijsko ljetovalište čiju obalu nazivaju i američkom rivijerom.

Ashton Kutcher na plaži Ashton Kutcher na plaži (Foto: Profimedia)

Uživali su u standardnim ljetnim radostima poput sunčanja i kupanja, zabavljali se sa svojim psićima, a zatim su zaigrali i američki nogomet.

Za ležeran dan na plaži Mila je, očekivano, odabrala i vrlo ležernu odjevnu kombinaciju. Klasičan bijeli T-shirt s printom nadopunila je kratkim hlačicama od trapera, a od sunca se zaštitila šiltericom.

Ashton Kutcher i Mila Kunis na plaži Ashton Kutcher i Mila Kunis na plaži (Foto: Profimedia)

Traperice definitivno nisu prvi odabir za boravak na plaži usred vrelog ljetnog dana, osim ako u pitanju nije ovakav podrezani kratki model koji ipak pruža puno više udobnosti.

S druge strane, dame koje teško podnose visoke temperature i vrućine čak će i kratke modele izbjegavati u širokom luku jer jednostavno nisu prozračni poput hlačica od pamuka ili lana.

Ankete

(9192) Nosite li kratke traperice na plaži?

rezultati povratak glasova1403
rezultati

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju