Dok su se mnoge holivudske zvijezde uputile u Hrvatsku na ljetni odmor, Mila Kunis i Ashton Kutcher nisu otputovali tako daleko kako bi potražili malo osvježenja od velikih vrućina.

Galerija Ashton Kutcher i Mila Kunis na plaži Ashton Kutcher i Mila Kunis u Santi Barbari u društvu prijatelja Ashton Kutcher na plaži +0 Mila Kunis

Par koji sa svojom djecom inače živi u Los Angelesu u društvu prijatelja otišao je u 150 kilometara udaljen Santu Barbaru, poznato kalifornijsko ljetovalište čiju obalu nazivaju i američkom rivijerom.

Ashton Kutcher na plaži Ashton Kutcher na plaži (Foto: Profimedia)

Uživali su u standardnim ljetnim radostima poput sunčanja i kupanja, zabavljali se sa svojim psićima, a zatim su zaigrali i američki nogomet.

Za ležeran dan na plaži Mila je, očekivano, odabrala i vrlo ležernu odjevnu kombinaciju. Klasičan bijeli T-shirt s printom nadopunila je kratkim hlačicama od trapera, a od sunca se zaštitila šiltericom.

Ashton Kutcher i Mila Kunis na plaži Ashton Kutcher i Mila Kunis na plaži (Foto: Profimedia)

Traperice definitivno nisu prvi odabir za boravak na plaži usred vrelog ljetnog dana, osim ako u pitanju nije ovakav podrezani kratki model koji ipak pruža puno više udobnosti.

S druge strane, dame koje teško podnose visoke temperature i vrućine čak će i kratke modele izbjegavati u širokom luku jer jednostavno nisu prozračni poput hlačica od pamuka ili lana.

Nosite li kratke traperice na plaži?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju