Modni znalci odavno su uskladili mišljenja o idealnim trapericama za žene.

Prema njihovom mišljenju, model koji pristaje baš svakom obliku tijela su skinny traperice visokog struka. Najidealnije su one u crnoj, tamnosivoj i tamnoplavoj boji bez ispranih detalja i(li) aplikacija.

Skinny traperice visokog struka su najdemokratskije i laskaju svim tipovima tijela, rekao je za WWW Jonathan Crocker iz modnog brenda AG, poznatog po proizvodnji kvalitetnog jeansa.

Koji se model nalazi na listi najnezahvalnijih traperica koje gotovo nikome ne pristaju savršeno? To su rezane traperice ravnog kroja. Upravo je njih za odlazak po kavu u jedan losanđeleski kafić odabrala Mila Kunis.
Mila u rezanim trapericama ravnog kroja Mila u rezanim trapericama ravnog kroja (Foto: Profimedia)
Ležerna mama 3-godišnje kćerkice Wyatt Isabelle i 1-godišnjeg sina Dimitrija Portwooda traperice je kombinirala s jednostavnom sivom majicom i popularnim tenisicama brenda Adidas.

Ovo izdanje njezina je najdraža uniforma, a u svom ormaru ima uistinu razne modele traperica. Međutim, one ravnog kroja najčešće nosi u svakodnevnim prigodama poput odlaska u nabavku ili vožnje kćerkice u vrtić.

Sviđaju li vam se rezane traperice ravnog kroja?

glasova:

Bez obzira na to što modni stručnjaci misle o njima, mi ćemo se i dalje vraćati ovim udobnim trapericama, a ako ste i vi u potrazi za njima - zavirite u galeriju i pogledajte nekoliko modela po uzoru na Milu Kunis.
Mila Kunis Mila Kunis (Foto: Profimedia)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju