Anica Kovač bila je gošća na svečanoj proslavi 20. godina jedne od najvećih agencija za nekretnine u Hrvatskoj, održanoj u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu. Odlazak u kazalište bila je prilika za lijepo se dotjerati, a Anica je izgledala itekako dotjerano u crnoj odjevnoj kombinaciji.

Galerija Anica Kovač u baršunastom odijeli i čipkastim štiklama Gianvito Rossi - 2 Anica Kovač u baršunastom odijeli i čipkastim štiklama Gianvito Rossi - 3 Anica Kovač u baršunastom odijeli i čipkastim štiklama Gianvito Rossi - 1 +6 Anica Kovač nosi štikle Gianvito Rossi u kombinaciji čipke i brušene kože

Za svečanost održanu u zagrebačkom HNK-u Anica Kovač odabrala je nepogrešivu svevremensku eleganciju u crnoj boji. Prva pratilja Miss svijeta 1995. godine odjenula je crno odijelo klasičnog kroja izrađeno od mekanog baršuna, materijala koji najviše nosimo zimi.

Anica Kovač u baršunastom odijeli i čipkastim štiklama Gianvito Rossi - 3 Anica Kovač na svečanom događanju u zagrebačkom HNK (Foto: Igor Soban/Pixsell)

Baršun fino grije, a uvijek odiše i luksuzom. Ispod sakoa nosila je crni svjetlucavi top, koji je Aničinu stajlingu dao dodatnu dozu svečanosti. Ipak, glavna zvijezda njezina stajlinga bile su prekrasne štikle luksuznog talijanskog brenda obuće Gianvito Rossi.

Anica Kovač nosi štikle Gianvito Rossi u kombinaciji čipke i brušene kože Anica Kovač nosi štikle Gianvito Rossi u kombinaciji čipke i brušene kože (Foto: Gianvito Rossi)

Riječ je o crnim salonkama na špic izrađenima od kombinacije čipke i brušene kože, s visokom tankom potpeticom. Kombinacija čipke i velura čini ove cipele izuzetno elegantnima i ženstvenima i savršenima za svečanije prigode kao što je odlazak u kazalište.

Anica Kovač u baršunastom odijeli i čipkastim štiklama Gianvito Rossi - 1 Anica Kovač nosi baršunasto odijelo i čipkaste štikle Gianvito Rossi (Foto: Igor Soban/Pixsell)

Anica Kovač u čizmama koje sve manje žena nosi uz traperice - kako ih vi kombinirate? Puloveri izgledaju fantastično u kombinaciji s visokim čizmama Anica Kovač na zagrebačkoj špici Anica Kovač na zagrebačkoj špici +5 Anica Kovač na zagrebačkoj špici

Za posao i zabave: Torba Anice Kovač koju žene nose već godinama Anica Kovač Anica Kovač voli nositi crnu odjeću Gucci, Dionysus torba +1 Anica Kovač sa suprugom na događanju u Zagrebu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju