Kada sanjamo o savršenoj kući, većina će zamisliti objekt velike kvadrature s mnogo prostorija. Međutim, ima i onih koji svoj idealan životni prostor ne zamišljaju tako, preferiraju manje objekte i ne vole stalno biti na istom mjestu.

Galerija Mobilna kućica Freyja - 1 Mobilna kućica Freyja - 3 Mobilna kućica Freyja - 8 +9 Dnevna soba i blagovaonica

Njima bi se mogla svidjeti uistinu mobilna kuća pod nazivom Freyja smještena u švicarskoj općini Münsterlingen.

Mobilna kućica Freyja - 9 Mobilna kućica Freyja (Foto: Living4media)

U ovoj, po standardima, uistinu minijaturnoj kućici za dvoje zapravo se nalazi sve što vam treba, a ako ste slučajno mislili kako takav mali prostor ne može izgledati lijepo, prevarili ste se.

Mobilna kućica Freyja - 1 Koncept otvorenog prostora doveden je do savršenstva u ovoj maloj, ali predivnoj kućici (Foto: Living4media)

S obzirom na malu kvadraturu, spavaća soba, dnevna soba i kuhinja funkcioniraju kao jedan zajednički otvoreni prostor, ali podijeljen u kompaktne cjeline koje se lijepo nadovezuju jedna na drugu.

Mobilna kućica Freyja - 10 Dnevna soba i blagovaonica (Foto: Living4media)

Kupaonica je jedina zasebna prostorija. Klasična kada u nju ne bi stala, ali nije ni potrebna uz sjajno osmišljen “walk in” tuš.

Kompletan prostor napravljen je u skladu s načelima ekološke prihvatljivosti i održivosti, a napaja se uz pomoć solarnih panela.

Zavirite u galeriju i detaljnije pogledajte kako izgleda ova zanimljiva mobilna kućica.

Mobilna kućica Freyja - 11 Mala kupaonica ima "walk in" tuš (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju