Osim što su predivna dekoracija, mirisne svijeće odlične su pomoćnice za stvaranje idilične atmosfere u domu.

Zahvaljujući njima svaki put kad uđemo u prostoriju u kojoj se nalazi mirisna svijeća osjetimo zamamni miris zbog kojeg se naše sobe, dnevni boravci i sve druge prostoprije pretvaraju u mirisne oaze.

Joeyjev šarm zabilježen je i na svijeći Kako dobro! Mirisne svijeće s dvije najpoznatije rečenice iz "Prijatelja"

Osim toga, zahvaljujući širokoj paleti mirisa mirisne svijeće prilagođavaju se raznim godišnjim dobima i prigodama. S obzirom na to da su blagdani pred vratima, mnogi će upravo mirisima poželjeti doprinijeti blagdanskom ugođaju u domu, a to je itekako moguće. Zbog toga smo zavirili u trgovine i pronašli svijeće koje mirišu na omiljeni Božić.

Ne može nježnije: Mirisne svijeće koje podsjećaju na mazne tkanine i omiljene tople napitke Mirisne svijeće mogu dom učiniti ugodnijim mjestom Ipuro, cachemire, 129 kn Kringle Candle, Cashmere & Cocoa, 24 kn +6 Yankee Candle, Soft Blanket, 195 kn

Uz to što su predivna blagdanska dekoracija, ove su mirisne svijeće i odličan poklon za vaše najmilije. Kada su u pitanju mirisi, ima tu vanilije, badema, đumbira, cimeta... svih onih mirisa koji nad podsjećaju na blagdane, obiteljska okupljanja, druženja s prijateljima i tople večeri u domu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju