Čim dođu hladniji dani i vikendi koji se najradije provode pod dekicama, mnogi posegnu i za mirisnim svijećama koje opuštanje podižu na jednu višu razinu i domove pretvaraju u prave tople, ugodne i mirisne oaze.

Galerija Mirisne svijeće mogu dom učiniti ugodnijim mjestom Ipuro, cachemire, 129 kn Kringle Candle, Cashmere & Cocoa, 24 kn +6 Yankee Candle, Soft Blanket, 195 kn

Korištenje mirisnih svijeća ima neke svoje prednosti, a jedna od njih je da će vaš dom zahvaljujući njima dobro mirisati. Nakon cjelodnevnog nailaženja na razne, vrlo često neugodne mirise, lijepo je napokon doći doma i upaliti svijeću čiji će se prijatni miris vrlo brzo raširiti.

Također, mirisna svijeća u vaš dom može donijeti dozu originalnosti jer će vaš dom imati neki svoj miris, miris koji ste vi odabrali, a koji će i drugi ljudi početi povezivati s vama.

Mirisne svijeće iz trgovine H&M Home - 1 Četiri mirisne svijeće iz H&M-a koje će biti i lijepa dekoracija doma

Jesen Od kuhinje do spavaće sobe: Vodič uz koji će svaka prostorija mirisati po vašem ukusu

Osim toga, mirisi vas mogu podsjetiti na neke lijepe uspomene. Sjećanje je jako povezano s osjetom mirisa, a mirisi potiču puno ugodnih stvari. Bez obzira na to jeste li kod kuće sami, s članovima obitelji ili prijateljima, mirisna svijeća uvijek je dobar izbor za stvaranje ugodne i tople atmosfere.

To dobro znaju i u trgovinama koje u svojoj ponudi imaju svijeće koje se idealno uklapaju u hladnije mjesece. Radi se o svijećama čiji miris asocira na tople napitke i mazne tkanine te tako vaš dom i atmosferu čine još toplijim i ugodnijim.

Ove svijeće, između ostalog, imaju miris drveća, začina, orijentalnih aroma... Većina njih sadrži voćne note, a u dom donose svježinu. Tu su i ruža, bergamot, vanilija, mošus, pačuli... Svatko može pronaći note koje mu najviše odgovaraju.

Neke od tih svijeća pogledajte u našoj galeriji.

Bath & Body Works, Flannel, 219 kn Bath & Body Works, Flannel, 219 kn (Foto: bathandbodyworks.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju