Odane, pedantne i perfekcionistički nastrojene, djevice poznate su kao jako vrijedne osobe, koje ponekad mogu postati preopterećene obvezama koje imaju ispred sebe. U takvim situacijama jedan od pomoćnika koji će ih vratiti u ravnotežu može biti i dobar parfem.

Galerija Chanel Boy Ariana Grande Cloud Nishane Wulong cha X +7 Gucci Mémoire d'une Odeur

Kada su u pitanju mirisne note kojima će se djevice obradovati, na popisu se nalaze lavanda, citrusne note, đurđica, kadulja, vanilija... Obožavaju čiste i osvježavajuće mirise koji ih umiruju, ali neće im smetati ni senzualna sandalovina.

Imajući na umu spomenute note, u nastavku smo izvojili deset mirisa u kojima će uživati horoskopske djevice.

Chanel Boy

Gornje note ovog mirisa za muškarce i žene čine lavanda, grejp i limun, u sredini su geranium, cvijet naranče i ruža, dok bazu čine bijeli mošus, heliotrop, sandalovina, vanilija, mahovina i kumarin. Obožavatelji kažu da je ovo jedan od mirisa koji ćete morati nositi nekoliko puta kako biste ga u potpunosti cijenili, a kada se to dogodi, nećete ga se moći zasititi.

Chanel Boy Chanel Boy (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Ariana Grande Cloud

U glavi ovog parfema su bergamot, kruška i ljekovita lavanda, srce čine kosos, praline i vanilija orhideja, dok su u bazi mošus i drvenaste note. Dame koje vole ovaj parfem kažu da zanemarite ime koje nosi jer se obožava bez obzira na to što vi mislili o pjevačici Ariani Grande. Osim što, kažu, predivno miriše, miris ima divnu bočicu, a na dane kada ga nosite često ćete čuti pitanje: "Koji je to parfem?"

Ariana Grande Cloud Ariana Grande Cloud (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Nishane Wulong cha X

Gornje note mirisa čine bergamot, yuzu i mandarina, u sredini su magnolija, zeleni čaj i timijan, dok bazu čine smokva i mošus. Dame koje ga vole kažu da je to jedan od mirisa u koji se tako lako zaljubiti. Lijep je, mekan i prirodan.

Nishane Wulong cha X Nishane Wulong cha X (Foto: TOP.hr)

Gucci Mémoire d'une Odeur

U glavi ovog mirisa je kamilica, u srcu su spojeni jasmin, mošus, drvo cendra i sandalovina, dok bazu čini vanilija. Dame koje ga vole kažu da se radi o mirisu koji nije za svakoga, posebno ne za one koji žele plijeniti pozornost svojim parfemom. Miris je, kažu, mekan, umirujući i prizemljen. Prava divota, navode.

Gucci Mémoire d'une Odeur Gucci Mémoire d'une Odeur (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Guerlain Mon Guerlain

Gornje note mirisa čine lavanda i bergamot, u sredini su iris, jasmin, sambac i ruža, dok je u bazi tahićanska vanilija zajedno s kumarinom, australskom sandalovinom, sladićem, benzoinom i pačulijem.

Miris je ovo za koji žene kažu da im stvara osjećaj mira i sreće, pa ne čudi što bi mnoge od njih, da mogu odabrati samo jedan miris do kraja života, birale ovaj, kako kažu, topli i pahuljasti parfem.

Guerlain Mon Guerlain Guerlain Mon Guerlain (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Les Indemodables Musc Des Sables

Talijanska zelena mandarina, Grand Cru indonezijski pačuli, tinktura ambergrisa, Grand Cru absolut irisa, benzoin, kardamom, cimet, mošus - note su ovog parfema, a obožavateljice kažu da se radi o harmoničnoj mješavini za žene s besprijekornim minimalističkim ukusom. Miris je prema riječima obožavateljica predivan, senzualan i dugotrajan te stvara ovisnost.

Les Indemodables Musc Des Sables Les Indemodables Musc Des Sables (Foto: TOP.hr)

Chloe Atelier Des Fleurs Lavanda

Kako mu i samo ime kaže, lavanda je glavna zvijezda ovog cvjetnog mirisa koji je javnosti predstavljen 2019. godine i otad skuplja obožavateljice. Ljubiteljice lavande, među kojima su i mnoge djevice, kažu da je ovo najbolji miris s lavandom koji su imale priliku isprobati. Ova je lavanda drukčija, nimalo teška, a miris je lagan, svjež i prirodan.

Chloe Atelier Des Fleurs Lavanda Chloe Atelier Des Fleurs Lavanda (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Tom Ford Neroli Portofino

Gornje note Fordova parfema su bergamot, mandarina, limun, gorka naranča, lavanda, ružmarin i mirta; srednje note sadrže afrički cvijet naranče, ulje neroli, jasmin, a osnovne note su janta i mošusni sljez.

Prema riječima dama koje ga vole, ovaj je miris čist i svjež, a tijekom cijele godine može vam biti podsjetnik na ljeto. U bočici je postignuta savršena ravnoteža spomenutih mirisnih nota u koju se tako lako zaljubiti.

Tom Ford Neroli Portofino Tom Ford Neroli Portofino (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Loewe Aire Anthesis

U bočici ovog vodeno-voćno-jantarnog mirisa spojene su note kruške, božura, sandalovine, rabarbare i divne đurđice. Iako se radi o mirisu koji je predstavljen ove godine, već ima dame koje ga vole. Kao razlog navode činjenicu da je vrlo jedinstven i zanimljiv.

Loewe Aire Anthesis Loewe Aire Anthesis (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Zara Friday Freaking Georgeous

Ovo je novi miris u Zarinoj ponudi. U gornjim notama ima gorki badem i bergamot, u sredini su sandalovina, đurđica i ruža, dok bazu čine vanilija, tonka i mošus. Dame kojima se sviđa kažu da je miris stvarno lijep, mekan i čist, posebno ako ste obožavatelj vanilije.

Zara Friday Freaking Georgeous Zara Friday Freaking Georgeous (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Koji su to najpopularniji parfemi svih vremena po izboru Francuskinja? Chanel No. 5 je postao i modna inspiracija Kenzo Flower by Kenzo +0 Chanel Coco Mademoiselle

Parfemi koji bi vam se mogli svidjeti ako volite Dolce & Gabbana Light Blue Dolce & Gabbana Lubin Brittany Breeze Jo Malone +4 Giorgio Armani Acqua di Gioia

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju