Otkako je televizijsku publiku osvojila ulogom Matije Macan u hit seriji "Kumovi" Nove TV, mladu glumicu Mirnu Mihelčić mnogi prepoznaju na ulici i to je, kaže Mirna, jedna od najvećih promjena u životu koju joj je serija donijela. Ipak, to što je drugi prepoznaju nije joj pretjerano bitno, od puno većeg značaja joj je prelijepo iskustvo za koje ne želi da prestane.

Galerija Modni stil glumice Mirne Mihelčić, zvijezde serije 'Kumovi' Nove TV Modni stil glumice Mirne Mihelčić, zvijezde serije 'Kumovi' Nove TV - 3 Modni stil glumice Mirne Mihelčić, zvijezde serije 'Kumovi' Nove TV - 4 +5 Mirna Mihelčić u odijelu brenda Lokomotiva na Sarajevo Film Festivalu

Iskustvo snimanja serije 'Kumovi' pamtit ću zauvijek kao nešto veliko i kao nešto što mi je donijelo puno toga u životu, između ostalog i nominaciju za Večernjakovu ružu, kaže nam Mirna Mihelčić, zvijezda serije "Kumovi" čija druga sezona u ponedjeljak kreće na Novoj TV. Za nagradu Večernjakova ruža nominirana je u kategoriji Novo lice godine.

Nominacija za nagradu znači da se sav taj rad i trud isplati, da se isplati i to što možda nemaš toliko vremena za druženja i druge privatne stvari. Da to netko vidi i cijeni, da nisi sam i da ne radiš uzalud, dodaje Mirna koja još nije izabrala što će odjenuti na svečanu dodjelu Večernjakove ruže 28. ožujka. No, vrlo je vjerojatno da će nositi nešto domaćeg brenda Lokomotiva koji ju je odjenuo i za Sarajevo Film Festival prošle godine kada je s ulogom u seriji "Mrkomir I" bila nominirana za Srce Sarajeva u kategoriji Zvijezda u usponu - komedija. Mirna se u dizajnu Lane Puljić baš pronašla, sviđa joj se jer je pročišćen, mladenački i opušten.

Modni stil glumice Mirne Mihelčić, zvijezde serije 'Kumovi' Nove TV - 1 Mirna Mihelčić u haljini brenda Lokomotiva na Sarajevo Film Festivalu (Foto: Privatne fotografije)

Na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala lijepa glumica tako je zablistala u dvije kreacije s potpisom Lokomotive, svečanom odijelu boje bjelokosti s prekriženim ukrasnim lancem na leđima te crnoj haljini s volanima i otvorenim leđima.

Za svečanija događanja, premijere, domjenke uvijek me odijeva Lokomotiva. Nekako sam njima dosta vjerna jer je Lana fenomenalna tako da mislim da ću i za Ružu odjenuti njezinu kreaciju, ali vidjet ćemo, otkrila nam je Mirna Mihelčić koja, kada je o modnom stilu riječ, na prvo mjesto stavlja udobnost i neutralne boje. Priznaje kako ne smatra da pretjerano obraća pažnju na modu, ali voli kada je sve lijepo usklađeno.

Uvijek preferiram malo širu odjeću, da mi istakne figuru, ali da nije ništa utegnuto. Visoke potpetice najčešće nosim samo u posebnim prilikama, a inače preferiram ravni đon, čizmice ili tenisice. Što udobnije, to bolje. Uglavnom, kako se osjećam taj dan tako se odjenem, jedan dan može biti trenirka, a drugi nešto elegantnije, govori. Što se boja tiče, drži se zemljanih tonova i crno-bijelih kombinacija, dok neke žarkije boje ne voli pretjerano kombinirati jer smatra da joj ne stoje.

Modni stil glumice Mirne Mihelčić, zvijezde serije 'Kumovi' Nove TV - 2 'Uvijek preferiram malo širu odjeću, da mi istakne figuru, ali da nije ništa utegnuto', kaže Mirna Mihelčić (Foto: Mario Gregov)

Zezaju me moji najbliži da ne znam kombinirati boje, što je istina, smije se glumica.

Od modnih dodataka jako voli torbice, dok nakit u njezinog garderobi zauzima malo mjesta jer nema ni probušene uši i nakit baš ni ne nosi. No, već dugo ne skida jedan zlatni prsten, mamin poklon.

Marija Miholjek: Čipka i šljokice za izdanje koje najbolje opisuju riječi vrhunska profinjenost Marija Miholjek na dodjeli medijske nagrade Zlatni Studio Marija Miholjek na dodjeli medijske nagrade Zlatni Studio Marija Miholjek u haljini Ivice Skoke na dodjeli medijske nagrade Zlatni Studio +4 Romina Knežić u haljini brenda ELFS na dodjeli medijske nagrade Zlatni Studio

Jako volim taj prsten, Šibenski Botun koji mi je kupila mama. Što se torbica tiče, imam ih desetak, ne pretjerujem, sa smiješkom kaže.

Postoji li nešto što zvijezda serije "Kumovi" ne bi nikad odjenula?

Mrežasto nikad ne bih nosila, to apsolutno nije moj đir, otkriva.

Modni stil glumice Mirne Mihelčić, zvijezde serije 'Kumovi' Nove TV - 6 Mirna Mihelčić u odijelu brenda Lokomotiva na Sarajevo Film Festivalu (Foto: Privatne fotografije)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju