U velikoj završnici izbora za Miss Hrvatske 2015. titulu najljepše Hrvatice osvojila je prekrasna Šibenčanka Maja Spahija. Lentu druge pratilje ponijela je Anja Bijelić, a titulom prve pratilje okitila se Katarina Čavar.

Jučer je održan finalni izbor za Miss Hrvatske 2015. Jedanaest ljepotica borilo se za titulu najljepše i odlazak na izbor za Miss Svijeta koji će se održati 19. prosinca u dalekoj Kini, a titulu najljepše Hrvatice osvojila je Maja Spahija

Članovi žirija, među kojima su bili gradonačelnik Crikvenice Damir Rukavina, modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, dekan VPŠZ-a Lukša Lulić, brend menadžer Borova Dubravko Šimenc, osnivačica Učilišta Profokus Branka Vučetić Atletić i modni kritičar Nenad Korkut, imali su tešku zadaću odabrati svoje favoritkinje i donijeti konačne ocjene.

Maju Spahiju sada očekuju brojne obaveze u sklopu priprema za Kinu gdje će u jakoj konkurenciji od preko 120 djevojaka pokušati postići dobar plasman i promovirati Hrvatsku na ovom najstarijem i najuglednijem izboru ljepote.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju