U parku Bele IV na Gornjem gradu niknuo je čarobni Mjesečev vrt, u kojem vas čeka najromantičnija adventska priča. U Mjesečevu vrtu čaroliju možete pronaći posvuda, a i napraviti najbajkovitije fotografije ovoga Adventa u Zagrebu.

Okružite se stotinama zvjezdica koje padaju s breze, sjednite na osvijetljeni Mjesec i poželite posebnu želju, zakoračite u svijet magičnog Mjesečeva cvijeća i poželite nešto lijepo nekome...

Tisuće lampica u zlatnom tonu, svjetlosna instalacija mjesečeva cvijeća umjetnice Jelene Petric i skulptura polumjeseca koju su izveli kipari Tomislav Hršak i Matej Vuković pretvorili su ovaj skriveni gornjogradski park u pravo malo umjetničko djelo i jednu sasvim drugačiju božićnu bajku.

No to nije sve - Mjesečev vrt je mjesto dobrih želja i čarolije koju treba dijeliti! Zato zapratite @mjesecevrt na Instagramu i Facebooku, podijelite svoj trenutak na Mjesecu, pogled u zvjezdanu krošnju ili susret s Mjesečevim cvijećem i proširite njihovu čaroliju uz #MjesecevVrt i #AdventZagreb.

Počelo je, počelo! Pogledajte kako ove godine izgleda Advent u Zagrebu Advent u Zagrebu - 1 Advent u Zagrebu - 2 Advent u Zagrebu - 3 +9 Advent u Zagrebu - 4

Slika nije dostupna Advent u Varaždinu: Program zbog kojeg se isplati na izlet u barokni grad

U intimnom i romantičnom ugođaju Mjesečeva vrta možete uživati sve do 7. siječnja. Mjesečev vrt potpisuju Ana Mikin i Roko Bahat u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju