Mnoge su dame sanjale da mogu otplesati legendarni prljavi ples iz istoimenog filma s Patrickom Swayzeom i Jennifer Grey u glavnoj ulozi. Mladenka iz New Jerseyja upravo je ovaj san pretvorila u stvarnost na svojem vjenčanju


Lindsay Pergola i Rich Guarini
oduševili su uzvanike na svojem vjenčanju u Denvilleu u New Jerseyu kada su za svoj prvi svadbeni ples otplesali legendarnu završnu scenu iz romantičnog filma Prljavi ples.

Uz zvukove pjesme "Time of my Life“ Lindsay i Rich izveli su svaki korak poznate plesne scene koju su originalno otplesali Patrick Swayze i Jennifer Grey. U izvođenju su im se pridružili i djeveri mladoženje, a par je uspio odraditi i najteži potez – skok pri kraju plesa. Sigurni smo da će se mnoge mladenke inspirirati uspjehom ovog plesa te tražiti od svojih mladoženja upravo ovaj ples na vjenčanju.

Video je na svojem Facebook profilu podijelila mladenkina rođakinja, a u desetak dana pogledalo ga je 15 milijuna ljudi iz cijelog svijeta. Otkrijte i vi zašto se baš ovaj video podijelio na Facebooku oko 160.000 puta.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju