Muška moda tradicionalno je manje zanimljiva od ženske, ali to ne znači da i pripadnici drugog spola ne privlače pažnju svojim odjevnim kombinacijama

Galerija Muška moda evoluirala je u posljednjih desetak godina - 7 Muška moda evoluirala je u posljednjih desetak godina - 6 Muška moda evoluirala je u posljednjih desetak godina - 5 +3 Muška moda evoluirala je u posljednjih desetak godina - 4 Muška moda poprilično je evoluirala u posljednjih 10 godina. Proširila se i paleta boja koje nose, a u mušku garderobu uvukli su se brojni netipični odjevni komadi.

Tako su se, na primjer, s pojavom hipsterske supkulture skinny traperice iz ženskog doselile i u muški ormar. Neke pripadnice ljepšeg spola odobravaju te promjene i jako im se sviđa evolucija stila koju muška moda proživljava, ali neke ipak i dalje više vole vidjeti muškarce odjevene po "PS-u" i u tradicionalnijim odjevnim komadima. Mnoge žene odbit će i previše "šminkerski" stil odijevanja.

Da klasično odjeveni muškarci i dalje privlače puno pažnje, dokazao je jedan mladi gospodin koji je prošetao glavnim zagrebačkim trgom u casual kombinaciji.

Svevremenske hlače u neutralnoj bež boji kombinirao je s cipelama od brušene kože i toplom zimskom jaknom u crnoj boji, a crno-sivi šal čvrsto omotan oko vrata štitio je naočitog mladića od dosadnog vjetra.

Provjerite koju mušku odjeću žene ne mogu smisliti, a koju vole. Zatim pogledajte i markantnog muškarca iz Ilice s neodoljivim stavom.
Muška moda evoluirala je u posljednjih desetak godina - 7 Muška moda evoluirala je u posljednjih desetak godina - 7 (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju