Centar Zagreba svakodnevno uljepšavaju zgodne žene koje njime prolaze, a u srijedu ga je još ljepšim učinio jedan zgodan muškarac. Ovog markantnog gospodina 'škicnule' su mnoge žene, a ni naša redakcije nije ostala ravnodušna na njegovu pojavu

O lijepim damama koje prolaze kroz Zagreb redovito pišemo, a sada vam predstavljamo i jednog zgodnog gospodina. Fotograf ga je uhvatio u šetnji Ilicom, a vjerujemo da su njegova muževna pojava i siguran stav koji 'zrači' iz fotografije privukli pažnju mnogih pripadnica nježnijeg spola.

Markantnog muškarca iz centra Zagreba žene su rado 'škicnule'

Njegov odjevni stil i izgled mi ocjenjujemo s čistom peticom. Ljepotan iz centra Zagreba oduševio nas je svojim ležernim poslovnim stajlingom. Hlače boje pijeska kombinirao je uz svijetlo smeđe cipele, bijelu košulju i plavu kravatu s prugama.

Plavi sako skinuo je i nosio ga preko ramena pri čemu je do izražaja došao njegov čvrsti torzo – ovaj biznismen ili revno vježba ili je majka priroda prema njemu bila izuzetno darežljiva. A poslovni 'look' ženama je najprivlačniji na muškarcima - pročitajte koja je to muška odjeća na koju žene 'padaju' i koju ne mogu smisliti.

Od modnih dodataka 'Gospodin Zgodni' imao je ručni sat i sunčane naočale. Što se nas tiče, s ovim komadom odmah bismo pristale otići na 'poslovnu' kavu. A na poslovni ručak rado bismo i sa zagrebačkim šefom zbog kojeg bi mnoge s radošću radile prekovremeno.

U foto galeriji pogledajte i druge zgodne muškarce koje smo zapazili u centru Zagrebu, ali i jednog atraktivnog Osječanina.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju