Postoje odjevni komadi koji na prvi pogled obaraju s nogu i koji, što god s njima uparili, izgledaju dobro, ženstveno i moćno.

Galerija H&M suknja - 3 H&M suknja - 5 H&M suknja - 6 +4 H&M suknja - 4

To su odjevni komadi koje vadimo iz ormara kada se želimo osjećati posebno i biti zamijećeni. Jedan takav komad našao se u novoj kolekciji H&M Conscious Exclusive.

Radi se o srebrnoj suknji, duljine do gležnjeva sa svjetlucavim nitima koja je istovremeno moćna i ženstvena. Visokog je struka, a dodatan šarm daju joj široki pojas i volani.

Ovaj komad odlično izgleda s običnom bijelom majicom, ali i sa svečanom bluzom. Cijena suknje je 199 eura (1478,33 kn), a samo je jedan komad iz kolekcije čiji su odjevni komadi i ostali modni dodaci nosivi u svim prigodama.

H&M suknja - 5 Cijena suknje je 199 eura (1478,33 kn) (Foto: H&M)

RAVNOTEŽA IZMEĐU INOVACIJE I GLAMURA

Kolekcija H&M Conscious Exclusive jedna je do najočekivanijih modnih kolekcija ove sezone koja utjelovljuje ljekovitu snagu prirode s naglaskom na ravnoteži između inovacije i glamura.

Ovom kolekcijom nastavlja se postizanje cilja koji je održivija budućnost mode.

Kolekcija je od 11. travnja dostupna u odabranim trgovinama širom svijeta uključujući i online shop na hm.com.

 

Kolekcija H&M Conscious Exclusive obuhvaća inovativne modne predmete izrađene od novih i recikliranih materijala koji pokazuju sve veće mogućnosti koje nudi održiva moda.

H&M je prvi put predstavio i Piñatex kao zamjenu za pravu kožu napravljenu od celuloznih vlakana dobivenih iz lišća ananasa, prilagodljivu biljnu pjenu nastalu preradom biomase dobivene od algi te Orange Fiber održiva svilenkasta vlaka dobivena preradom citrusnog voća.

Haljina brenda H&M Od 147 do 367 kuna: 10 proljetnih haljina iz H&M-a u velikim konfekcijskim brojevima

Bež komadi iz H&M-a 2019. - 4 Od 59 do 370 kn: 10 novih komada iz H&M-a u kojima žene uvijek izgledaju elegantno

KOLEKCIJA NADAHNUTA SNAGOM PRIRODE

Ovosezonska kolekcija nadahnuta je snagom i ljepotom prirode, što je vidljivo po uzorcima, lepršavim krojevima, paleti boja te raznim upečatljivim detaljima.

Uzorci su prepuni minerala, drveća i biljaka, koje je dizajnerski tim prenio na divni jacquard te prozračne i lagane tkanine.

H&M je još jednom pokazao kako je spoj održivosti i mode zaista moguć bez umanjivanja modnog izričaja te pretpostavljaju kako će i ove sezone u gradu viđati sve više modnih kombinacija inspiriranih ljepotom prirode.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju