Noviteti za njegu i oblikovanje kose uvijek razvesele mnoge žene željne promjena frizure i napretka u održavanju zdravlja kose. Što donose francuski trendovi, otkrila je poznata stilistica iz glavnog grada mode

Poznata francuska stilistica za kosu, Laetitia Guenaou boravila je u Zagrebu kako bi predstavila novi trend u bojanju kose, ali i u frizurama koje će se nositi sljedeće sezone jesen/zima.

'Ove će zime biti u trendu pravi spoj tehnologije i prirode. Osim toga veliki je povratak XXL veličine. Sve će biti golemo. Nametat će se kosa ili frizura koja će biti nevjerojatno bujnao otkrila je stilistica.

U salonu 'Ruža Kerastasse', gdje se prezentacija novih trendova i održala, na frizuru odlaze i mnoge poznate osobe među kojima su Lana Jurčević i Ana Stunić.

'Ja kosu ne doživljavam kao ozbiljnim dijelom sebe i mislim da ću još sigurno s njom eksperimentirati' uvjerena je Lana.

Voditeljica Nove TV, Ana Stunić je također spremna na promjene na svojoj kosi.

'Može i kratko, dugo i poludugo jer volim mijenjati frizure' sa smiješkom je otkrila Ana.

>> Što kosa otkriva o našem karakteru?

Želite li imati zdravu i lijepu kosu, nije dovoljno redovito ići kod frizera. Naime morate pripaziti na prehranu. Hrana bogata vitaminom B i puno antioksidansa sigurna su formula za njegovanu i prekrasnu kosu.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju