Šarene marame savršen su detalj koji u trenu može osvježiti svaki stajling. No ovaj vedri ljetni modni dodatak umjesto oko vrata odlično će izgledati na vašoj glavi. Osvježite svoj ljetni look trendi detaljem i uživajte u razigranoj modnoj avanturi. Donosimo top 10 načina kako vezati maramu oko glave

Svatko od nas u ormaru skriva barem jednu maramu, a mnogi su je kupili ili dobili i nikada je nisu uvrstili u svoj stajling.

Marame ili trake oko glave mogu biti savršen ljetni ukras za koji vam ne treba nikakva frizura

No ovaj elegantni modni dodatak ne morate nositi oko vrata već na glavi i to na tisuću različitih načina. Ovo ljeto vrijeme je za promjene jer trendi ukrasi za glavu popularniji su nego ikad.

>> U nekoliko poteza od muške košulje do efektnih haljina!

Bilo da se radi o traci za kosu, mašni omotanoj oko kose, elegantnom ljetnom turbanu za plažu ili nekom drugom načinu motanja marame nema greške, vaš će dnevni ili pak večernji look biti osvježen u trenu i to bez ikakve frizure.

>> 25 efektnih načina na koje možete vezati šal

Kako bi vam pomogli odabrati idealan način vezanja marame sakupili smo top 10 stilova koje je lako kopirati, a sve što vam je potrebno je jedna marama ili pak traka od džerseja ili nekog drugog elastičnog materijala.

Za sve one koji se nikada nisu okušali u vezanju marame oko glave donosimo kratki tutorijal koji na najjednostavniji način opisuje kako napraviti traku za kosu ukrašenu mašnom:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju