Da je glumica Jamie Alexander za crveni tepih odjenula neku drugu haljinu, za nju danas bi znali jedino fanovi filma 'Thor'. Hrabrim izborom golišave toalete osigurala si je mjesto na zvjezdanom glumačkom nebu, kao i na naslovnicama širom svijeta. Ovaj mali fenomen poslužio nam je kao povod kako bismo istražili najseksi haljine koje su zvijezde prošetale crvenim tepihom


Jamie Alexander
- Hrabri izbor Azzarove haljine koja je otkrila svaki zavodljivi komadić tijela te koja ne podnosi donje rublje osigurao joj je nešto više mjesto na zvjezdanom glumačkom nebu, kao i na naslovnicama širom svijeta.

Katy Perry - Zelena 'Gucci' toaleta koja je maksimalno naglasila njezino bujno poprsje koje nije moglo proći neprimijećeno.

Jennifer Lopez - Legendarna 'Versace' haljina iz 2000. godine s dekolteom do ispod pupka lijepoj je pjevačici donijela puno pozitivnih i negativnih kritika, ali i ogromnu medijsku pažnju.

Gwyneth Paltrow - Pomalo neobična haljina Antonija Berardija pokrila je dekolte lijepe glumice, dok je proziran til po cijeloj dužini haljine u prvi plan stavio vitke noge i zavodljive bokove.

Kate Bosworth - Romantična crvena haljina prozirnog detalja na grudima tajanstvenu je glumicu pretvorilo u pravu zavodnicu te izazvala podijeljene kritike struke.

Toni Braxton - Novu liniju koju je stekla strogom dijetom i vježbanjem pokazala je u poprilično nespretnoj haljini koja više otkriva nego pokriva.

Rihanna - Koketiranje sa seksi haljinama dovela je do vrhunca Jean Paul Gaultierovom bijelom, prozirnom kreacijom. Vulgarno, ali ipak seksi - jedan je od komentara struke.

January Jones - Zavodljiva, crvena haljina naglašenog dekoltea koju potpisuje 'Versace' privukla je popriličnu pozornost medija.

Angelina Jolie - Versace haljina visokog proreza koju je glumica odabrala za 'Oscara' izazvala je pravi medijski bum, a više se pisalo o njezinoj nozi nego o dobitnicima čuvenog kipića.

Vlatka Pokos - Naša predstavnica, kada je riječ o izazovnim haljinama i zavodljivim prorezima. Crna toaleta iz 2009. godine naglasila je svaki komadić tijela lijepe pjevačice i voditeljice.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju