Za stajling Danijele Martinović zaslužan je provjereni tim kojemu je pjevačica vjerna već godinama. Dizajnerica Greta Gudelj koja je zaslužna za veliki broj kreacija u kojima je Danijela briljirala tijekom karijere potpisuje i grandioznu haljinu u kojoj je pjevačica otvorila svoj koncert u Ljubljani

Danijela Martinović voli birati odjeću za nastupe, no uvijek se konzultira sa svojim timom koji predvodi poznata dizajnerica Greta Gudelj. Tako je bilo i prije koncerta koji je održala u Ljubljani. Svoju vjernu slovensku publiku koja ju uvijek dočeka otvorena srca nagradila je odličnim koncertom, a ljubitelje mode i kreacijama koje je odabrala za koncert.

Na pozornici se pojavila u raskošnoj bijeloj haljini čiji je gornji dio prekriven čipkom, a koju potpisuje Greta Gudelj, zatim je odjenula pletenu kreaciju dizajnera Igora Galaša koju je naglasila remenom, a za kraj vrckava pjevačica zablistala je u smjelom izdanju mlade dizajnerice Lucije Dijaković.

Uvijek odlično raspoložena Danijela oduševila je brojnu publiku, a mi smo se prisjetili jednog njezinog odgovora na pitanje kako joj tako lako polazi od ruke zadiviti svoju publiku.

'Imam tajni napitak i čarobni štapić te sjajni prah koji radi svakakve lijepe stvari. Ali, to je samo moje pa vam ne mogu odati tajnu', rekla je Danijela.

>> Danijela Martinović: Čipka vs. pripijena koža

>> Danijela Martinović: 'Ja sam fina, ja ližem!'

Upravo na ovom koncertu, Danijela je imala još jedan razlog za slavlje. Za album 'Unikat' dobila je Zlatnu ploču koju joj je na koncertu dodijelila diskografska kuća Dallas.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju