Potraga za savršenim grudnjakom, koliko god dugo trajala, nikada nije gubljenje vremena jer dobra i ugodna potpora ne samo da čini čuda za vaše samopouzdanje, već i za vaš vrat, ramena i cjelokupno držanje tijela. Još kad vam kažemo da vas dobra veličina i model grudnjaka mogu učiniti višima i mršavijima, vjerujemo da ćete slijediti ova tri savjeta za odabir najboljeg prijatelja ženskih grudi

1. Potporu daje traka na leđima, a ne naramenice
Skraćujete li konstantno naramenice grudnjaka kako biste imali bolju potporu, vjerojatno trebate grudnjak za jedan broj manjeg opsega.

>> 3 modela grudnjaka koje mora imati svaka žena

Naime, traka grudnjaka trebala bi vam pružati 90 posto potpore, a naramenice samo 10. Udobno čvrsta traka na leđima koja vas ne steže previše, a koja nije ni labava podignut će grudi i dati vam potrebnu potporu bez da opteretite ramena i vrat.

2. Želite li manje grudi, podignite ih i centrirajte
Popularni grudnjaci koji smanjuju grudi pritiščući tkivo povećavaju površinu prsiju čineći vas tako širima.

Popularni grudnjak koji smanjuje grudi pritiščući tkivo povećava površinu grudi čineći vas tako širima

>> 4 poteza do većih grudi bez odlaska pod nož

Za smanjivanje velikih grudi radije nosite grudnjak koji će ih podići i centrirati te tako vizualno izdužiti torzo. Dobra veličina i model grudnjaka mogu vas učiniti višima i mršavijima do čak četiri kilograma!

3. Salo na leđima stvara labava traka, a ne čvrsta
Mnoge žene misle da će stisnuta traka stvoriti salo na leđima. No, baš suprotno: udobno čvrsta traka koja je i sprijeda i straga u istoj visini te se nalazi na sredini između ramena i laktova smanjuje pojavu masnog tkiva na leđima.

Kako biste smanjili 'nabore' na leđima, odaberite grudnjak koji je širok u predjelu leđa, a za bolje rezultate možete obući i pamučnu potkošulju kojom ćete dobiti ujednačeniju liniju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju