Nova kolekcija brenda 'Vogue Eyewear' donosi tri elegantne i dinamične linije osmišljene za tri različita tipa žena. Od trendovskog i ironičnog stila linije In Vogue, kreirane za žene koje žele istražiti modne novitete, preko suvremenog i sofisticiranog ukusa koji utjelovljuje Casual Chic, osmišljen za mlađe žene koje njeguju originalan i moderan stil, pa do klasičnih, elegantnih modela linije Timeless, posvećene ženama koje traže eleganciju i ženstvenost u svakom pogledu

Nova kolekcija brenda 'Vogue Eyewear' donosi tri elegantne i dinamične linije osmišljene za tri različita tipa žena

Još od 1970-ih Vogue Eyewear je svoju kolekciju sunčanih i dioptrijskih naočala posvetio ženama koje obožavaju modu i spremne su eksperimentirati s različitim stilovima. Žena koja nosi Vogue je samouvjerena i uživa nositi najnovije trendove kombinirajući ih i prilagođavajući svojem osobnom prepoznatljivom stilu.

Nova kolekcija donosi tri elegantne i dinamične linije, posebno osmišljene za tri različita tipa žena.

Od trendovskog i ironičnog stila linije In Vogue, kreirane za žene koje žele istražiti modne novitete, preko suvremenog i sofisticiranog ukusa koji utjelovljuje Casual Chic, osmišljen za mlađe žene koje njeguju originalan, moderan i svestran stil, pa do klasičnih, elegantnih modela linije Timeless, posvećene ženama koje traže eleganciju i ženstvenost u svakom pogledu, te cijene rafinirane detalje i luksuznu kvalitetu.


Linija 'In Vogue'
Svojom inspiracijom u prošlim vremenima i super-modernom reinterpretacijom, ovaj model sunčanih naočala spaja futurističku strukturu s kontrastnim prozirnim/zamagljenim detaljima
kreirajući neobičan izraz stila.

Dizajnirane su za samouvjerene mlade žene koje vole retro-look, ali i najnovije modne trendove: imaju poluotvoreni okvir s elegantim urezanim linijama s prednje strane i na ručkicama te najlonsko učvršćivanje leća.

Ovaj obavezni modni detalj nadolazeće sezone dostupan je u širokom izboru boja: zamagljena crna / gunmetal s gradualnim sivim lećama, zamagljena crna / blijedozlatna s gradualnim smeđim lećama,izbrušena srebrna s gradualnim plavim refleksivnim lećama.


Linija 'Casual Chic'
Glamurozni veliki okvir kreiran je injektiranjem plastike u kalup da bi potom bio dodatno ukrašen premazima u boji te metalnim detaljima usklađenima s bojom ručkica.

Žena koja nosi 'Vogue' je samouvjerena i uživa nositi najnovije trendove

Svojim modernim pristupom ovaj se model odvaja od tradicionalnog koncepta leptirastog oblika.

Dobiven igrom tri usklađena geometrijska oblika u zabavnim nijansama, ovaj okvir nudi zanimljivu kombinaciju originalnih i atraktivnih detalja.

Idealan je za mlađe žene koje traže svestran i elegantan modni dodatak, a dostupan je u paleti kombinacija trendovskih boja: tamnosmeđi prednji dio s ručkicama u blijedozlatnoj boji i lećama u gradualnoj smeđoj, ili prozirni prednji dio s ručkicama u boji gunmetal i gradualnim sivim lećama, ili pak bež okvir s gunmetal ručkicama i gradualnim smeđim lećama.

 

Linija 'Timeless'
Elegancija više nije detalj, već način življenja. Na temelju takvog koncepta kreiran je bezvremenski model dostupan u romantičnim bojama i obogaćen očaravajućim funkcionalnim detaljem perle u razini zgloba na ručkicama naočala.

Injektirani materijal jamči iznimnu lakoću, nosivost i otpornost, kao i sigurnost apsolutne preciznosti i točnosti u pripremi i kreaciji detalja.

Dizajnirane za elegantnu i romantičnu ženu koja želi izgledati što ženstvenije i pritom dodati dašak originalne elegancije svom stilu, ove su naočale dostupne u paleti glamuroznih kombinacija boja uključujući nježne boje koje se pretapaju na okvirima i na lećama.

Tu su tamnozeleni/maslinastozeleni prednji dio sa smeđim ručkicama i zelenim lećama, crni prednji dio i ručkice sa sivim lećama te ljubičasti/pješčani prednji dio s plavim ručkicama i smeđim/ružičastim lećama.

Više o Vogue Eyewear možete saznati ovdje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju