Baš kako i odjeća i frizura može vizualno dodati i smanjiti godine. Želite li održati svoj mladenački izgled pronađie frizuru koja će ga osvježiti i naglasiti vaše adute. Donosimo 4 primjera kako frizura može pozitivno i negativno utjecati na doživljaj godina

Pletenica
Umjesto klasične pletenice ili riblje kosti koje smo nosili kao djevojčice isprobajte ležernu varijantu na stranu koja je trenutno pravi hit. Pletenica ovog tipa vašoj će kosi dati volumen i mladenački izgled kao što je onaj kakav njeguje Amande Seyfried.

Imate li dugu kosu poigrajte se s kovrčama. To će vašoj kosi vratiti volumen i vitalnost.

Šiške
Šiške su još uvijek u trendu te su idealan način skrivanja bora na čelu, ali izbjegavajte one rijetke, stepenasto rezane jer ćete s takvom frizurom izgledati starije.

No, ako još ne spadate u skupinu žena koje skrivaju bore poput Emme Stone radije odaberite jednostavnu mladenačku frizuru s dužim šiškama na stranu. Takva frizura djeluje vrlo romantično i ležerno te će istaknuti lice i osvježiti izgled.

Ravna kosa
Ravna kosa može izgledati beživotno i bezlično te vašem licu dodati godine. Imate li dugu kosu poigrajte se s kovrčama kao što je učinila i Nicole Kidman. To će vašoj kosi vratiti volumen i vitalnost.

>> 5 frizura koje su nam 'prodali' slavni

>> Što frizura govori o vama?

Zalizana punđa

Iako je punđa vrlo elegantna frizura koja uz večernju haljinu idealno pristaje, punđa naglašenog profila također može dodati godine. I Kim Kardashian koja voli eksperimentirati s frizurama je shvatila kako raspuštena, stepenasto ošišana frizura također može izgledati elegantno, ali i mladenački. Topli smeđi tonovi također su preporuka želite li pomladiti svoj izgled.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju