Moda je poprimila toliko široka razmjere da gotovo da i ne postoje modni komadi koji danas nisu u modi. Isto vrijedi i za vječne traperice koje u različitim varijantama već 100 godina vladaju modnim svijetom i nikada ga neće napustiti. Izdvojili smo 4 najpopularnija modela koje morate znati nositi

Ravan kroj
Ravne traperice kao i one mrkva kroja izazivaju različite reakcije, no jedno je sigurno ovaj kroj vrlo je moderan samo ga treba znati nositi na pravi način. Ravnom kroju nogavica pristaju različiti modeli cipela i sandala poput balerinki, platformi i klasičnih muških mokasinki ali prava tajna se krije u duljini nogavica koje moraju biti zavrnute do ili iznad gležnjeva što je ove sezone vrlo trendi.

>> Hit traperice: Komad koji ćemo voljeti ili mrziti

Uski kroj
Ovaj model skinny traperica najlakše je kombinirati sa gotovo svim vrstama cipela, od ravnih preko platformi i gležnjača pa sve do elegantnih štikli. Nogavice mogu biti do gležnja ili preduge što će vizualno izdužiti figuru. Jedino što bi trebali izbjegavati su preglomazne čizme jer iako zvuči moderno nerijetko može izgledati pretjerano.

Trapezice
Kada je riječ o trapezicama postoji zlatno pravilo: Što dulje nogavice to bolje. Nogavice do poda savršeno će nadopuniti platforme koje će vizualno produljiti noge i izdužiti figuru. Izbjegavajte ravne cipele i balerinke jer ako skratite traperice na tu duljinu više nema povratka.

>> Udobne trapezice istisnule (pre)uske traperice

Baggy kroj
Baggy traperice odnosno one koje izgledaju kao da ste ih posudili od dečka vrlo su popularan kroj koji ako želite izgledati trendi treba znati nositi. Uz ovakve traperice vrijedi pravilo kao i kod ravnog kroja- nogavice moraju biti zavrnute do gležnjeva. Uz baggy kroj zaboravite na ravne cipele i sandale jer u toj kombinaciji izgledat ćete šlampavo. Idealan odabir za ovaj model su seksi štikle i gležnjače, ali nikako platforme.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju