Ništa ne privlači pažnju tako efektivno i ubojito kao dekolte na pladnju. To naravno nije u potpunosti istina, ali za tim se motom vode mnoge zvijezde željne što veće zastupljenosti u modnim i trač rubrikama. Najnoviji su hit uski, ali ekstremno duboki dekoltei do pupka koji vrlo lako mogu skliznuti u kategoriju pretrpanog pladnja

Kada se Jennifer Aniston prošloga tjedna pojavila u kratkoj svjetlucavoj haljini dubokog dekoltea, komplimenti na račun njezinog fantastičnog četrdeset i dvije godine starog tijela nisu prestali pljuštati.

No, komplimenti za imidž nisu bili niti približno toliko brojni jer je ekstremno duboki izrez do pupka bio tek jedan od alarma za privlačenje pažnje. A kada se u isto vrijeme aktivira njih nekoliko, nastaje stilska buka u kojima se seksepil, glavni cilj takve modne akcije, potpuno banalizira.

Kako se to ne bi dogodilo i vam, 4 jednostavan pravila pomoći će vam da duboki dekoltea rastegnete u maksimalni seksepil.

1. Ne pokazujte previše kože, odnosno izaberite dugu haljinu ili kombinezon kao što je to učinila Heidi Klum, a ne Jennifer Aniston.

2. Neka haljina bude što jednostavnija, jednostavnih linija i materijala. Dobar primjer svakako je Rosie Huntington-Whiteley, a onaj kojeg ne biste trebali slijediti je Gwyneth Paltrow u haljini previše nakićenog materijala.

>> FOTO: Kada loš grudnjak upropasti i najljepši dekolte

>> Najdublji dekoltei i bez bujnog poprsja

3. Ne skrivajte blijedu put. Preplanula boja odlično izgleda u ljetnim mjesecima, no ukoliko vam je koža boje alabastera, bolje će izgledati prirodno, nego s umjetnim tenom. Julianne Moore primjer je sretnog spoja zavodljivosti i dobrog ukusa.

4. Ukoliko dekolte otkriva pupak, izrez na haljini ne smije biti do međunožja, jer ćete u tom slučaju izgledati baš kao... hmmm… Lady Gaga.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju