Ljepota je nešto što svaka žena tumači na svoj, jedinstven način. No, isto tako, postoje osnovna pravila kojih bi se trebalo pridržavati jer bilo da se radi o šminki, tenu, noktima, nakitu ili estetskim zahvatima nekim stvarima jednostavno treba reći ne!


NE lošem puderu
Kako ne bi izgledali neuredno vaš tekući puder trebao bi biti što sličniji vašoj prirodnoj boji tena. Pretaman puder najčešća je pogreška jer on prvenstveno služiti za prikrivanje nedostataka, a ne za efekt preplanule kože. Isto tako ne zaboravite puder nanijeti na vrat jer postoji li išta gore od ružne crte na rubovima lica.

NE neprirodnom tenu
Preplanuli ten prikriva sitne nedostatke na koži, no korištenje solarija ili krema za samotamnjenje vrlo lako može prerasti u opsesiju. Neprirodan, pretaman ten nikako nije privlačan zato budite prirodni jer prirodno je in.

NE neurednom laku za nokte
Uredno nalakirani nokti savršen su ukras ženskih ruku, no želite li da vaši nokti ostanu besprijekorni potrebno ih je redovito održavati i njegovati. Otkrhnuti i ispucali lak na noktima nije nimalo lijep prizor pa ako niste dosljedni radije koristite prozirni lak.

>> 7 iznenađujućih rješenja za lice bez greške

NE akrilnim noktima
Nije problem u akrilu ili gelu već u prenakićenim noktima. U želji da isprobaju nešto novo i drugačije žene često padaju pod utjecaj šljokica, boja i naljepnica koje nokte mogu pretvoriti u pravi cirkus.

>> 20 trikova za brzinsko pomlađivanje

NE neprirodnim usnama
Popularni fileri postali su dostupni svima, a osim za popunjavanje bora često se koriste za povećavanje volumena usana. Baš ako i kod akrila problem se ne krije u samom tretmanu već u pretjerivanju. Usne poput Pamele Anderson daleka su prošlost pa ako se odlučite za ovaj tretman ne zaboravite zlatno pravilo manje je više.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju