S prvim zrakama sunca nastupaju i sunčane naočale. Osim što su neizostavan modni dodatak koji će začiniti svaku vašu odjevnu kombinaciju, one prvenstveno imaju svoju zdravstvenu funkciju – da zaštite vaše oči od štetnog zračenja sunca. Ovo se ljeto prepustite bojama i budite originalni

1. RAY BAN AVIATOR FLASH LENSES RB3025
Bezvremenska klasika – ovaj se model definitivno ubraja među najpopularnije i najprodavanije modele sunčanih naočala ikad. Sa svojim jedinstvenim dizajnom popularne 'pilotke' odličan su izbor za sve trendsetterice koje traže naočale za sve prilike. Ako ste skloni eksperimentiranju, potražite ovaj model i u drugim bojama – zasigurno nećete proći nezamjećeno.

2. ORIGINAL WAYFARER URBAN CAMOUFLAGE RB2140

Urbani stil – dva looka u samo jednim naočalama! S prednje strane ove naočale izgledaju kao bilo koji klasičan model, no sa strane otkrivaju uzorak koji će podići svaku vašu modu kombinaciju – stil naočala koji vam dozvoljava da izrazite svoju osobnost, ali i utopite se u masi ako to poželite. Original Wayfarer Urban Camouflage naočale potražite i s drugim uzorcima, s drugim bojama stakala.

3. OAKLEY SPECIAL EDITION HERITAGE FROGSKINS

Dašak povijesti – koketirajte s povješću s novim retro Oakley Special Edition Heritage Frogskins naočalama. Ove naočale predstavljaju jedinstveni spoj vintage dizajna i modernih boja – spremne za svaku popodnevnu kavu s prijateljicama ili druženje u prirodi.

4. OAKLEY POLARIZED FROGSKINS
Lude osamdesete – Osamdesete su bile godine kad je Ronald Reagan vladao SAD-om, Terminator obarao rekorde na kino blagajnama, a Madonna vladala glazbenom scenom kao najveća pop kraljica dotad. U to je vrijeme nastao i ovaj jedinstveni model naočala – Oakley Frogskins. Djelić povijesti samo na vašim očima.

5. OAKLEY LIMITED EDITION SOFT TOUCH FROGSKINS
Lagane kao vjetar – tražite naočale koje možete nositi cijeli dan, a da ih ni ne osjetite? Onda je ovaj model pravi izbor za vas. Limitirano izdanje poznatog Frogskins modela donosi vam brojne kombinacije boja tako da ćete zasigurno pronaći nešto što će se uklopiti u vaš stil (i ormar).

Upravo je taj veliki svjetski brand prepoznao prvi hrvatski festival za žene La Femme, tako da su Oakley Frogskins postale službene naočale, a Oakley službeni partner festivala.

Prvi La Femme festival održat će se 10. – 13. travnja 2014. godine u Dubrovniku. Više o programu, cijenama i paketima pogledajte na službenoj web stranici www.lafemmefest.com ili na stranicama službene partner agencije Atlas.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju