Revija Elieja Saaba na pariškim tjednima mode uvijek je praznik za romantične oči. Kralj vilinskih haljina, delikatnih i svjetlucavih poput vilinske prašine i na reviji visoke mode za jesen/zimu pokazao je kolekciju stvorenu za bajku, a ne ubrzanu i 'praktičnu' stvarnost. Upravo zbog svečanog i glamuroznog karaktera predstavljenih toaleta, uz glavnu vjenčanicu na kraju revije odabrali smo još 4 toalete koje zaslužuju veliko DA

Tjedan visoke mode u Parizu slavlje je maštovitosti i vrhunskog umijeća najvećih dizajnera koji svojim revijama ne predviđaju što će se iduće sezone nositi na ulicama i kopirati od strane komercijalnih modnih brendova, već nas sele u bajkoviti svijet luksuza i glamura.

Jedna od najiščekivanijih modnih propusnica za svijet posut svjetlucavim aplikacijama i ogrnut stotinama metara najfinije svile i čipke jest ona s imenom Elieja Saaba.

Upravo nas romantični modeli ovog libanonskog dizajnera odvode u najljepše kutke ove modne 'Nedođije' te svojim krojevima i blještavim materijalima čine ženu posebnom kao u trenutku vjenčanja.

Zato smo uz spektakularnu vjenčanicu na kraju revije odabrali još 4 modela stvorenih za ulogu vjenčane haljine

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju