Zagrijavanje za filmsku ekranizaciju erotskog bestselera '50 nijansi sive' nastavlja se daleko od Hollywooda i Seattlea gdje se odvijaju susreti Christiana Greya i Anastasije. Svoj dio unosnog 'kolača' odlučila je uzeti i švedska modna kuća 'KappAhl' lansirajući kolekciju donjeg rublja '50 nijansi sive' u suradnji s autoricom knjige E.L.James

Saten i čipka u tamno crvenoj, crnoj i sivoj boji materijali su koje je švedska modna kuća 'KappAhl' odabrala za senzualnu kolekciju donjeg rublja '50 nijansi sive' nastale u suradnji sa spisateljicom trilogije, E.L. James.

Svi komadi prvenstveno su namijenjeni zavođenju i buđenju strasti, tako da vjerojatno neće biti idealan izbor za dnevne prilike koje zahtjevaju funkcionalno donje rublje, ali push up grudnjaci i čipkaste hipsterice itekako će imati ključnu funkciju u raspirivanju strasti u spavaćoj sobi.



'Bilo je vrlo uzbudljivo i uzbudljivo raditi na ovom projektu. Sudjelovala sam u svim segmentima stvaranja kolekcije, od idejnog koncepta do realizacije i mislim da se jasno vidi moj utjecaj na ovu kolekciju iako nisam dizajnerica' rekla je spisateljica.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju