Visoka potpetica na cipelama i sandalama svaku nogu će učiniti izduženom, a figuru elegantnom. No ono što muči većinu žena je to što je u njima vrlo teško hodati te najčešće nisu udobne. Zahvaljujući trendu koji se vratio na velika vrata i koji se zadržao još jednu sezonu sada svi mogu nositi visoku potpeticu

Gorljiva obožavateljica štikli Sarah Jessica Parker već duži period izbjegava vrtloglave potpetice, zamjenila ih je tenisicama sa skrivenom petom ili cipelama sa sve popularnijom blok petom.

Spuštanje žena na prihvatljivije i udobnije centimetre sve više podržava i modna industrija, nove kolekcije iz sezone u sezonu na velika vrata vraćaju nisku potpeticu poput kitten heel modela. Potpetica od samo 3 centimetra sve je prisutnija i na crvenom tepihu. Svi modeli i dalje pogoduju vizualnom izduživanju figure, a naglasak je napokon stavljen na udobnost.

Trendi platforme, kitten heel štikle i gležnjače s blok petom ili one na punu potpeticu samo su neke od varijacija na temu u kojima mogu hodati i one žene koje nikada ne nose štikle.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju