Londonski tjedan mode tek je startao, a grad začetnik street style mode već vrvi stotinama primjeraka hrabrih i otkačenih modnih priča čiji su status opravdali i brojni dizajneri koji upravo iz ulične mode crpe inspiraciju. Zagrebačka špica još uvijek nema dovoljno protagonista koji bi mijenjali domaći pogled na modu, no ona manjina koja pršti nesputanim modnim idejama zaslužuje biti izdvojena

Modne kombinacije u kojima umjesto vodećih trendova objeručke prihvaćenih od brojnih modnih istomišljenica vladaju otkačenost i osobnost, uvijek izazov izdvojiti.

>>Špicerica s najvišim faktorom osobnosti

Ali da naša ulična moda ipak skriva originalnost dokazalo je sedam dama koje na sunčanu špicu nisu zakoračile s netom isfeniranim frizurama i gležnjačama u duetu s preplanulim nogama i kratkim hlačicama, nego u posve originalnim pričama.

>>Najoriginalnija špicerica koju je nemoguće ne primjetiti

Njihov stil nije rezultat kopiranja stranica modnih časopisa i blogova, nego uživanja u modi na posve drugačiji hrabar i zaigran način.

Umjesto štikli one 'furaju' retro sandale, espadrile i stare tenisice, njihova kosa je 'pomaknuta' u razbarušenim punđama, retro loknicama i zalizanim izdanjima dok je njihova igra sa različitim stilovima i  dezenima posve nepredvidljiva.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju