Obline su šik i treba ih njegovati. Posebno u vremenu kad se, ipak nedovoljno cijeni ženska moć i progresivnost. Modnoj savjetnici Almi Premerl Zoko izazov su upravo takve žene zbog kojih se odlučila poigrati modne dizajnerice

Mjesečna modna savjetovanja Alme Premerl Zoko održavaju se na adresama Modiane. I tako svaki mjesec u Zadru, Splitu, Zagrebu, Osijeku, Sarajevu, Tuzli, Beogradu i Novom Sadu. Almina savjetovanja pohađajau različiti tipovi žena s istim problemom - kako vizualno smanjiti bokove, sakriti ruke, istaknuti dobre noge, dekolte, a da sve to bude primjereno za poslovne izazove, ali i vrijeme nakon radnog dana.

Kako je borba s konfekcijskim brojevima sve 'žešća' a žene koje nose konfekcijski broj 44 'debele', Alma Premerl Zoko se samozatajno upustila u priču s modnom kućom Srnec.

Od kuda ideja da se poigraš modne dizajnerice?
Da se razumijemo, ne smatram se dizajnericom, ali se osjećam dovoljno dobrom prijateljicom koja može pomoći ženama da vole svoje tijelo i na njemu istaknu ono najbolje.

Kao đak modne škole Profokus, modna novinarka, autorica modnog priručnika i kolumne Alma savjetuje i vlasnica modnog portala i prvog modnog savjetovališta modniALmanah, sa 'Srnecima' sam surađivala godinama i shvatila kako nam je pogled na modu, posebno onu praktičnu isti - udovoljiti zahtjevima žena koje žele izgledati 'ženski'. A kako to postići nego odijevajući obline!

>> U nekoliko poteza do urednog ormara

>> Odlične Almine savjete pročitajte ovdje!

Rezultat suradnje su dvije linije odjeće...
Prvo je nastala linija Cocktail, a onda i jesenska kolekcija WomeNOW kojoj su baza dobre traperice, dvije vrste prsluka ( za vizualno smanjivanje bujnog poprsja, ali i trbuščića ), dva modela suknji ( za jače bokove i punije noge ), praktične haljine koje je jednostavno odijevaju, a prikrivaju trbuščić i bokove…

Jesi li zadovoljna svojim kolekcijama?
Žene vole potpis 'Alma za S stayl' i nose ga s veseljem dodajući kako se osjećaju zadovoljno u svojoj koži. A to je najvažnije u odijevanju, zar ne?

U pripremi je i nešto novo?
U pripremi je kolekcija poslovnih kostima, hlače za sve tipove građe, tunike s potpisom Alma za S stayl, ali i kolekcija udobne odjeće za ugodne trenutke nakon posla - home wear Alma za Pounje.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju