U kina će s 15. ožujkom stići prekrasna ljubavna priča 'Noćni brodovi' u kojoj glavne uloge tumače glumački bard Radko Polič te jedna od rijetkih istinskih glumačkih hrvatskih diva Ana Karić. Na premijeri filma ova je sedamdeset i jednu godina stara glumica bila oličenje elegancije, ženstvenosti i bezvremenske ženske ljepote

Ljubavni filmovi su vrlo često naš kino izbor, a ako vam je već pomalo dosta klišeiziranih holivudskih priča možda će vas zaintrigirati film 'Noćni brodovi', topla i iskrena priča između dva umirovljenika koji bježe iz staračkog doma.

>>Helen Mirren: Još jedna pljuska mlađim kolegicama

>> Kristina Krepela kao filmska diva

'Ovo je priča o tome kako dušu nije moguće umiroviti, ovo je film o spašavanju sebe, to je bitka protiv svega što se u vama suši', izjavila je Ana Karić koja ovaj film opisuje kao hrvatsku verziju 'Mostova okruga Madison'.

Glumica koju osim izrazite ženstvenosti i profinjenosti krasi blistava pedesetogodišnja karijera na premijeri nas je u kombinaciji koju bi se osudile odjenuti samo samosvjesne i moderne žene podsjetila kako treba izgledati istinska glumačka dama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju