Brojne su zvijezde u namjeri da budu drugačije svoj su izgled podvrgnule bizanim tretmanima i beauty trendovima koji su naposljetku proglašeni promašajima. Osmijeh ukrašen šarenim kristalima, izblajhane obrve, plavi ruž za usne samo su neki od trendovskih eksperimenata koje nikakao ne želimo u narednoj godini

1. Izblajhane obrve na licu Miley Cyrus nisu naišle na odobravanje sljedbenica, iz jednostavnog razloga, naime u potpunosti su neprihvatljive u beauty trendovima koji ove godine debele guste obrve vraćaju na tron najljepšeg ukrasa na licu.

2. Ubrizgavanje plazme iz vlastite krvi natrag u lice posljednji je hit iz radionica kozmetičkih inovatora. Na ovaj bizaran tretman brojne holivudske zvijezde čekaju u redu, a podvrgula mu se i reality zvijezda Kim Kardashian. Selfie fotografijom lica nakon tretmana Kim je brojne zgrozila napravivši najveću antireklamu bizarnom beauty tretmanu.

>> Najpoznatije frizure koje su obilježile 2013. godinu

3. Pramenovi u duginim bojama dotaknuli su gotovo svaku holivudsku glavu, ali srećom tek na kratko. Posljednju verziju ovog trenda kojeg su beauty stručnjaci svrstali u najnepoželjniji pokazala je Beyonce u spotu za pjesmu 'Superpower'.

 

4. Swarovski kristali u najljepljeni na kapke američka TV voditeljica Maria Menounos upotpunila je svečani stajling kojeg su se rijetki usudili kopirati. Umjesto spektakularnog dojma lijepoj brineti skupocjeni kristali priuštili su muke s treptanjem i zbrku tima vizažista koji su pazili da sve ostane na svom mjestu.

>> Odabrane najgore i najbolje naslovnice u 2013. godini

5. Pjevačica Katy Perry na dodjeli MTV Awardsa širokim je osmijehom otkrila navlake sa šarenim kristalima na prednjim zubima, te izazvala zgražanje. Trend ukrašavanja osmijeha nije naišao na odobravanje kritike pa su ga brojne poput Beyonce, Rihanne i Madonne odbacile jednakom brzinom kojom su ga i prihvatile.

6. Plavi ruž za usne su brojni renomirani dizajneri uvrstili u svoje linije dekorativne kozmetike, no  rijetke su ga dame prihvatile, a kritičari okarakterizirali kao make up poželjan na Halloween partijima. Pokretačica novih trendova Rihanna jedino je poznato lice koje je neobičan ruž nosila u niz prilika.

7. Duga kosa koja s jedne strane glave skriva izbrijani dio. Nosile su je Rihanna, Cassie i brojne druge zvijezde koje su ovom frizurom izražavale svoju buntovnu stranu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju