Brojne dame će priznati kako u svojoj kolekciji štikli gotovo da ne posjeduju bijele modele, ako je poneki takav i zalutao čuva se za posebne prilike. No da su zapostavljene bijele štikle definitivno zaslužile šetnju iz ormara ne samo svečanim stazama nego i svakodnevnim šetnjama gradskim asfaltom dokazuju sve češći prizori poznatih krojačica trendova u bijelim miljenicama

U klasičnom modelu salonki s optimalno visokom potpeticom Kate Hudson je prošetala njujorškim ulicama te pokazala kako štikle nekada rezervirane samo za najsvečanija događanja itekako zaslužuju mjesto u dnevnom stilu.
Svoje miljenice blagog špica i klasičnog modela glumica je kombinirala uz rezani topić i kožnatu plisiranu suknju. Slične štikle nedavno je prošetala Blake Lively na kanskom crvenom tepihu, dok je modelu Louboutinki u bijeloj boji najvjernija Jennifer Lopez.

Prednosti bijele štikle su laka prilagodljivost trendi pastelnim bojama odjeće i isticanje preplanule noge koju ljeti posebice volimo naglasiti. Bijela štikla i najobičnijim trapericama dat će dozu ženstvenosti i upečatljivosti, pa je prava šteta čuvati je samo za posebne prigode.

Iz izloga trgovina izdvojili smo 10 modela koji će zadovoljiti dnevnu i večernju šetnju u novim 'ljepoticama': 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju