U nastojanju da prije svega udovolje željama svojih muškaraca žene već godinama bikini zonu podvrgavaju raznoraznim tretmanima depilacije i ukrašavanja koja dlačice u potpunosti uklanjaju ili ih oblikuju u izgled 'piste za uzlijetanje', srca, inicijala i brojnih drugih maštovitih, ali i bolnih hitova. No da je maštovitim i ekstremnim ukrašavanjima odzvonilo pokazalo je najnovije istraživanje prema kojemu je trend 70-ih, prirodna čupava šumica među najpoželjnijim izgledom bikini zone

Ljekarna U.K. Medix nedavno je u javost iznijela zanimljive rezultate provede online ankete u kojoj je sudjelovalo preko milijun i pol žena. Više od 54 posto njih otkrilo je kako svoju bikini zonu ne stilizira, dok je ostatak 46 posto ispitanica priznalo kako se ne žele zamarati održavanjem stidnih dlačica.

Popularna brazilka muškarcima više nije zanimljiva, prirodan izgled bikini zone s minimalnom intervencijom puno im je privlačniji

>>3 trenda intimnih frizura s kojima treba oprezno

Da je invazivnim tretmanima uljepšavanja koja su često graničila s ekstremnošću odzvonilo potvrdili su i muškarci koji su se očigledno zaželjeni prirodnog izgleda međunožja koje se do sada smatralo neprihvatljivim.

>>Što intimna frizura otkriva o njezinoj vlasnici?

Tako je anketa pokazala i kako godinama omiljena totalna brazilka muškarcima više nije zanimljiva, prirodan izgled s minimalnom intervencijom u održavanju puno im je privlačniji.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju