Prozirne bluze odavno su prestale biti modni bauk, jer osim što se transparentnost 'kamuflira' bojom odabir adekvatnog grudnjaka sprečava mogući efekt pretjeranosti i vulgarnosti. Britney Spears i Miranda Kerr odlučile su se za dva potpuno različita prozirna stajlinga koja upozoravaju da s njima nije lako igrati na sigurno

Tijelo Mirande Kerr 'podnosi' i najkritičnije krojeve i modele, jer njezina figura i držanje manekenke svaki odjevni izbor učine kombinacijom upravo viđenoj na modnoj pisti.

>> Prozirna majica i gole noge: Zaštitni znak provokatorice Rihanne

Tako je izgledala i njezin urbani stajling odabran za putovanje s obitelji. Lagane balerinke i uske traperice nadogradila je prozirna bluza leopard uzorka ispod koje se nazirao podstavljeni crni čipkasti grudnjak.

>> Prozirna haljina koja je uzburkala zagrebačku špicu

Nešto drugačiji prozirni odjevni komad odjenula je Britney Spears, čija bijela bluza s tirkiznim Petar Pan ovratnikom nije dio njezinog prepoznatljivog stila obilježenog nesmotrenošću, ali jasno vidljivi obrisi grudnjaka definitivno jesu.

Modni stručnjaci ispod prozirne ili bijele tkanine uvijek preporučuju donje rublje u boji kože, a da li se ponekad isplati riskirati možete provjeriti na modnim igrama ove dvije poznate dame.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju