Osim što su brinete koje vuku korijene iz Italije Carla Bruni i Monica Bellucci nemaju ništa zajedničko. No čini se da je još jedna stvar ipak povezala ove krasotice koje će vrlo skoro navršiti 50 godina. Riječ je o bezvremenskoj ljepoti koja je dovoljno snažna da reklamira nakit najpopularnijih brendova

Otkako je prestala obnašati ulogu prve dama Francuske Carla Bruni se vratila starim navikama te odlučila ponovno stati ispred fotoaparata i reklamirati nakit. Lijepa Talijanka je tako postala zaštitno lice nove kolekcije nakita 'Diva' koju potpisuje Bulgari.

>> Michelle Obama zasjenila Evu Longoriju

Atraktivna 46 godina stara pjevačica i bivša manekenka opušteno je pozirala u elegantnim haljinama, ženstvenim pokretima ističući raskošan nakit koji je krasio njezine ruke, dekolte i uške.

Kada su u pitanju ljepota, elegancija i ženstvenost moj odabir je...

glasova:

>> Valerie Trierweiler: Satenska haljina za tailijanske goste

Ista priča dogodila se još jednoj brineti. Ljepotu Monice Bellucci koju krasi reputacija jedne od najseksepilnijih holivudskih dama upotrijebilo je Cartier kao podlogu za raskošan nakit u novoj kampanji pod nazivom 'Paris Nouvelle Vague'.

Iako su obje zvijezde na fotografijama zračile elegancijom i ženstvenošću prednost ipak dajemo tri godine starijoj glumici čija ljepota već desetljećima nije izgubila sjaj.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju