Kovčeg kojim je završena trotjedna turneja australskim tlom vojvotkinje Catherine Middleton secira se do posljednjeg detalja. Modni urednici imaju samo riječi hvale za ženstven i elegantan stil, kojeg je tijekom 21. dana obilježilo 25 kombinacija s potpisom omiljenih dizajnera vojvotkinje i odjeće iz pristupačnih high street brendova. Suma sumarum modnog izleta vojvotkinje pokazala je brojku od pola milijuna kuna

Slijetanje na australsko tlo vojvotkinje Catherine Middleton obilježio je vremenskim uvjetima (ne)zgodan Marylin Monroe trenutak, crveni kaputić od plesa na vjetru nije uspjela spriječiti ni vrijednost mu od 14.000 kuna. Ukupna suma prve modne kombinacije odabrane za trodjednu turneju uz šeširić i Emmy Shoes štikle, te Catherine Walker haljinu popela se na 25. 000 kuna. Ove brojke nakon povratka omiljene vojvotkinje u Veliku Britaniju izbacili su modni urednici secirajući do posljednjeg detalja svaki element modnih slagalica iz 'turneja' kovčega.

Suma sumarum 25 modnih kombinacija odabranih za 21 dan boravka na australskom kontinentu zaokružena je na 492.793 kune. U sadržaju gotovo pola milijuna vrijednog kovčega miješala su se omiljena dizajnerska imena vojvotkinje: Alexander McQueen, Jenny Packham, Diane von Furstenberg, Prada, Jimmy Choo, Hugo Boss, Roksanda Ilinčić,Catherine Walker, te komadi odjeće i obuće iz high street brendova. 

Vojvotkinja je svoj prepoznatljiv ženstveni i 'reciklažni' stil spretno osvježila čitavim spektrom boja od banana žute do vatreno crvene, kobaltno plave i zagasito zelene, kojima su društvo pravili nježni pastelni tonovi.

Osim spektakularnog dolaska u elegantnom crvenom kaputiću turneju je obilježio i modni trenutak koji je potvrdio utjecaj vojvotkinje na brojne dame diljem svijeta. Naime haljina na preklop dizajnerice Diane von Furstenberg u kojoj je Catherine prošetala australskom planinskom regijom nakon objave u medijima rasprodana je s polica virtualne trgovine za rekordnih 8 minuta.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju