Rujansko izdanje Vanity Faira krasi lice omiljene princeze Kate Middleton koju je ugledni časopis proglasio najbolje odjevenom osobom u 2012. godini. Neosporno je kako je vojvotkinja svojim stilom pokorila cijeli svijet

Prema Vanity Fairu Kate je jedna od najutjecajnijih osoba na svijetu, a titulu najbolje odjevene ponijela je prije svega zahvaljujući lokalpatriotizmu. Amasadorica britanskih dizajnera Alexandera McQueena, Matthewa Williamsona, Alice Temperley i Stelle McCartney s lakoćom njeguje stil miješanja visoke i ulične mode.

>>Vojvotkinja Catherine u najsmjelijem izdanju

>>Princeza u haljini od 300 kuna

Miljenica britanske i svjetske javnosti od prvog dana svoje dužnosti u centru je pažnje medija koji s velikim interesom prate odabir odjeće popularne vojvotkinje.

A njoj je pošlo za rukom uspješno spajanje vlastitog modnog ukusa sa zahtjevima strogih dvorskih protokola i očekivanjima javnosti koji su u njoj željeli vidjeti modernu princezu iz naroda.

Modni kritičari nižu same pohvale dok ju pučanke naprosto obožavaju i kopiraju njen stil. Srca običnih djevojaka Kate je osvojila odabirom komercijalnih brandova čiju se odjeću ne libi kupiti i na sniženjima.

Kate nije jedina od članova kraljevske obitelji koja se našla na popisu najbolje odjevenih. Visoko mjesto zauzeo je i princ Harry, kao i Charlote Casiraghi iz monaške kraljevske loze.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju