Na netom završenom modnom događanju Cro a Porter brojna su domaća dizajnerska imena pokazala svoju viziju mode za sezonu proljeće/ljeto 2014. Među širokom paletom kreacija namijenjenih za dnevna i večernja izdanja posebnu pažnju plijenile su vjenčanice


 Visoku ljestvicu očekivanja postavio je prve večeri manifestacije majstor romantike, Boris Pavlin, čije su haljine bogato izvezene najdelikatnijim čipkama nastavile slijed dosadašnjih uspješnih kolekcija.

U romantičnom duhu s metrima tila svoju viziju mladenke predstavio je Teo Perić za modnu kuću Mak, dok je Matija Vuica modernu vjenčanicu predstavila kao kostim spreman za ulogu modernih vila.

Retro prizvuk s ručno oslikanim elementima dominirao je kolekcijom dvojca Twins, dok se splitski kreatorski tim Arileo odlučio na jednostavne krojeve i prozračne materijale koji slave ženstvenost i nježnost.

U fotogaleriji smo izdvojili najupečatljivije kreacije koje spremne čekaju za šetnju do sudbonosnog 'da', a koje će brojnima poslužiti i kao inspiracija za poseban dan:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju