Iako skriveno ispod vjenčanice donje rublje uz sve popratne elemente najvažnijeg dana u životu mladenke igra veliku ulogu. Bitno je zbog materijala vjenčanice, ali i prve bračne noći, a upravo tim dvjema najvažnijim potrebama udovoljava kolekcija rublja za vjenčanja Victoria's Secret

Jedan od najvažnijih proizvođača donjeg rublja u svijetu Victoria's Secret predstavio je novu kolekciju donjeg rublja za vjenčanja.

Iako skriveno, donje rublje za vjenčanja svojim izgldom mora udovoljiti željama svake mladenke

>>Nokti: Najnoviji trendovi za vjenčanja i svečane prigode

Kolekcija obiluje čipkom, krase je čvrsti grudnjaci, neizostavni halteri, stilizirani korzeti pa čak i pamučni komadi sa prikladnim natpisima. Mladenku u rublju za poželjeti utjelovila je poznata anđelica Miranda Kerr koja je s veom na glavi i buketom u ruci dočarala sretni dan.

>>Zablistajte uz najležernije trendi frizure

A seksi i ugodna kolekcija svojim zanimljivim krojevima podilazi potrebama svake mladenke, onima da oduševi prvu bračnu noć, ali i da skriveni aduti budu savršeni potporanj vjenčanici.

Tako će modeli grudnjaka sa i bez naramenica, naglašenih vezova i duboko rezanih obruba udovoljiti modernim krojevima vjenčanica ali i prijeko potrebnoj udobnosti.

Korzeti sa vezovima dovedenim su do savršenstva, a posebno je zanimljiv pamučni dio kolekcije sa prigodnim natpisima kao stvoren za mladenke slobodnijeg duha. 
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju