Glumica Doris Pinčić koja je osvojila srca publike ulogom lijepe Lare u popularnoj hrvatskoj seriji 'Larin izbor' i njen kolega Filip Juričić pridružili su senajpoznatijim imenima filmskog svijeta na crvenom tepihu i postali dio najglamuroznijeg filmskog festivala u Cannesu

U maniri holivudskih zvijezda odsjeli su u jednom od najpoznatijih i najluksuznijih hotela u Cannesu, Martinezu; vozili se helikopterom do aerodroma u Nici; osjetili draž crvenog tepiha i uživali na zabavama.

>> 4 haljine u kojima blista Doris Pinčić

Kako i priliči zvijezdama večerali su u restoranu s tri Michelinove zvjezdice, te imali cijeli tim stilista, brijača, frizera i šminkera koji su ih pripremali za crveni tepih.

>> Doris Pinčić: Čipka i mini suknja za glumicu u trendu

Mlada glumica je imala velike pripreme oko haljine u kojoj će zablistati ispred brojnih fotografa, a u suradnji s dizajnericom Aleksandrom Dojčinović odabrala je savršenu kreaciju.

Duga, svilena haljina u nježno prljavo rozom tonu, ukrašena volanom oko grudi u kombinaciji s raspuštenim loknama i tirkiznom torbom mladu je Hrvaticu u trenu pretvorila u glamuroznu divu.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju