Iako su izgledom i stilom potpuno različite Doris Pinčić i Anica Kovač imaju zajednički fetiš. Riječ je o vječnim trapericama koje su obje odabrale za javno događanje te ih iskombinirale na potpuno različite načine

Neki ih nose svaki dan, a neki samo s vremena na vrijeme, no bilo kako bilo traperice su komad bez konkurencije. Osim što mogu zadovoljiti svačiji ukus jer ih možemo pronaći u svim bojama i krojevima vječne hlače idealne su za baš sve prilike.

A upravo ljubav prema trapericama povezala je dvije ljepotice. Iako su izgledom i stilom potpuno različite Doris Pinčić i

Iako su potpuno različite Anica Kovač i Doris Pinčić vole isti modni komad - traperice

Anica Kovač imaju zajednički fetiš koji su s javnosti podijelile na proslavi 15. rođendana jednog zagrebačkog salona za ljepotu.

>> 5 pravila kod kupovine traperica

S obzirom da dnevno događanje zahtijeva i nešto ležerniji dress code obje su posegnule za omiljenim trapericama koje su iskombinirale na različit način.

I dok je mlada glumica model ravnog kroja i nešto višeg struka sparila s bijelom čipkastom majicom i crnim sakoom, bivša misica je svoj izlizani skinny model začinila samo s kožnatim topom.

Ako još uvijek niste pronašle svoj omiljeni kroj donosimo 4 prijedloga s kojima ove sezone ne možete pogriješiti.

Koji model traperica najviše volite?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju